Сенатор США: Зміна режимів у всьому світі не має бути роботою Америки

Понеділок, 24 грудня 2018, 05:39

Зміна режимів в різних країнах по всьому світу не є завданням США.

Про це заявив сенатор-республіканець Рендал Пол в ефірі CNN.

"Це не повинно бути роботою Америки - міняти режими по всьому світу. Це те, що президент Трамп визнав в Іраку, що це була найбільша зовнішньополітична катастрофа за останні кілька десятиліть, і він має рацію...Генерали досі не розуміють помилку", - заявив сенатор.

Примітно, що президенту США Дональду Трампу слова Пола, очевидно, припали до душі і він процитував їх на своїй сторінці в twitter.

Нагадаємо:

  • Президент США Дональд Трамп заявив про перемогу над ІДІЛ у Сирії і зазначив, що боротьба з ісламістами була єдиною причиною присутності американських військ у країні.
  • Наступного дня у Білому домі заявили, що США розпочали виведення військ із Сирії. Донедавна  там перебувало близько 2 тисяч американських військовослужбовців.
  • 20 грудня глава Пентагону Джеймс Меттіс неочікувано повідомив, що піде у відставку наприкінці лютого наступного року на тлі розбіжностей із Дональдом Трампом через його зовнішньополітичні рішення.
  • Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила, що Меттіс зробив "правильну та поважну річ", заявивши про свою відставку.
  • Президент США оголосив, що з 1 січня в.о. міністра стане перший заступник міністра оборони США Патрік Шанахан.
  • Пізніше стало відомо, що Трамп планував виведення військ з Сирії з моменту вступу на посаду глави держави в 2017 році

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: