Новини дня: Зеленського висунули кандидатом у президенти, пожежа у Керченській протоці

Понеділок, 21 січня 2019, 20:16

Зеленського висунули кандидатом у президенти, Насірова кандидатом зареєстрували, а в Чорному морі загинули щонайменше 11 моряків через пожежу на двох кораблях — новини, які обговорювали 21 січня.

Про Зеленського

Партія "Слуга народу" висунула Володимира Зеленського кандидатом у президенти — рішення було прийняте одноголосно.

Також журналісти з’ясували, що російська компанія коміка "Green Films" отримала 35 млн рублів з бюджету РФ на зйомку стрічки "Вниз" у 2017 році — це понад 16 млн грн за тодішнім курсом.

Про Пінчука

Олігарх Віктор Пінчук заплатив за звіт американської юридичної компанії, яка у 2012 році назвала кримінальне переслідування Тимошенко під час президентства Януковича неполітичним.

Про ПАРЄ

Україну позбавили місць у регламентному комітеті Парламентської асамблеї ради Європи, який працює над зняттям санкцій з РФ, — це сталося через зміни правил в установі.

Про інші важливі новини

Два торговельних судна під прапорами Танзанії зайнялися біля Керченської протоки — щонайменше 11 людей загинули.

Романа Насірова зареєстрували кандидатом у президенти — таке рішення схвалили під час засідання Центрвиборчкому.

Служба безпеки оголосила в розшук Олексія Левіна, підозрюваного в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна перемогла у четвертому колі Australian Open в Мельбурні — відтак, тенісистка пройшла до чвертьфіналу змагань.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: