Міськрада Ірпеня припустила, що агітки Порошенка вкрали у штабі

П'ятниця, 8 березня 2019, 09:56

Міська рада Ірпеня називає провокацією виявлені в її приміщенні агітаційні матеріали кандидата в президенти Петра Порошенка.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби міськради, переданому "Українській правді".

Там зазначається, що агітаційні матеріали в приміщення актової зали міської ради "привезли невідомі" у четвер зранку.

"Провокація очевидна – агітаційні матеріали розкидали по всій актовій залі, щоб створити картинку. Моментально на місці провокації з‘явився місцевий телеканал, який системно займається чорним піаром", - йдеться в тексті.

У міськраді заявили, що наразі поліція перевіряє причетність до провокації Святослава Куценка, "якого громада відкликала з депутатів".

"Куценко раніше був помічений у багатьох земельних махінаціях, з метою уникнення кримінальної відповідальності змінив своє прізвище з Куцебаценко на Куценко. Не виключено, що перед тим, як підкинути агітки в актову залу, Куценко вкрав їх в одному зі штабів", - вважають у міськраді.

"Зі свого боку, Ірпінська міська рада наголошує, що не проводить агітації за жодного кандидата і засуджує провокації з боку зрадників громади та батьківського прізвища", - йдеться в заяві.

Нагадаємо:

  • 7 березня поліція вилучила агітаційні матеріали кандидата в президенти Петра Порошенка в будівлі міської ради Ірпеня. У БПП заявили, що хтось використовує приміщення міськради не за призначенням.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: