Ірпінську міськраду встелили агітацією за Порошенка

Четвер, 7 березня 2019, 15:13

Поліція вилучила агітаційні матеріали кандидата в президенти Петра Порошенка в будівлі міської ради Ірпеня. У БПП заявили, що хтось використовує приміщення міськради не за призначенням.

Про це 7 березня повідомляє громадський рух ЧЕСНО.

Зокрема, фото із сесійної зали Ірпінської ради опублікував у Facebook депутат від ВО "Свобода" Лаврентій Кухалейшвілі.

 

"Тисячі агітаційних листівок, газет, календарів і плакатів лежали на сцені актової зали, де відбуваються сесійні засідання", - описують світлини в ЧЕСНО.

Крім того, частину упаковок з агітаційними матеріалами розірвано.

 

За словами депутата, на місці працює поліція, яка не дозволяє знімати на камеру та не пускає нікого до актової зали, а працівники міськради вимагають у правоохоронців дозволу на обшук.

Відзначається, що поліцейські винесли всі агітаційні матеріали з приміщення міськради, завантажили їх до автівки й вивезли геть.

 

"В актовій залі знайшли агітаційні матеріали одного з кандидатів у президенти. Зараз працівники поліції їх вилучають. Будуть з’ясовувати, у який спосіб вони там опинилися. Якщо з’ясують, складуть адмінпротокол. Насправді заборонено вести агітацію в державних установах... Поліція з’ясовуватиме, хто заніс туди ці агітаційні матеріали", – прокоментував начальник відділу комунікацій поліції Київської області Микола Жукович.

 

У ЧЕСНО стверджують, що керівник секретаріату партії "БПП "Солідарність" Максим Саврасов заявив у коментарі, що "хтось використовує приміщення ІМР не за призначенням".

Читайте також: Що треба знати виборцю про Петра Порошенка

Нагадаємо:

  • 11 січня стало відомо, що у селищній раді Коцюбинського людям роздавали газету "Чому я за Петра Порошенка" від "#КомандаПорошенка". Тоді у "Блоці Петра Порошенка" від авторства і розповсюдження газети відхрестилися.
  • У середині березня Facebook опублікує базу даних української політагітації і її замовників.
  • Вибори президента України відбудуться 31 березня. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування