Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Обвинувачення у справі MH17 відкинуло російські "теорії"

Вівторок, 9 червня 2020, 18:44
Обвинувачення у справі MH17 відкинуло російські теорії

Обвинувачення детально поінформувало, чому слідство відкинуло різні теорії про катастрофу пасажирського лайнера, які підтримували російські ЗМІ та офіційні представники Росії.

Джерело: "Радіо Свобода"

Деталі: Ідеться, зокрема, про твердження, нібито "Боїнг" міг бути збитий українським військовим літаком. Слідство проаналізувало дані радарів, які працювали в момент катастрофи "Боїнга". Жоден український радар у зоні катастрофи в її момент не працював.

Російський диспетчерський радар не зафіксував наявності інших літаків поряд із "Боїнгом".

Дані військових радарів Росія слідчій групі не передала, а про супутникові знімки російська сторона також сказала, що вони збережені не були.

Нагадаємо:

  • На другу сесію судового процесу у справі щодо збитого над Донбасом літака рейсу МН17 не прибув жоден з чотирьох підозрюваних.
  • 8 червня в Нідерландах розпочалася чергова сесія судового процесу в справі щодо збитого над Донбасом літака рейсу МН17, яка триватиме до 3 липня.
  • Як відомо, 10 березня у Нідерландах почалися слухання по справі про збитий авіалайнер, при цьому усіх підсудних бойовиків вдалося повідомити про цей суд.
  • Процес, який ведуть судді Гаазького окружного суду, відбувається у судовому комплексі Схіпхола, що на околиці Амстердама. У перші дні слухань прокуратура Нідерландів представила нових свідків.

Детальніше про судовий розгляд читайте у статті: "10 запитань про новий гаазький суд: кого і як покарають за збитий лайнер MH17"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування