Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський відзначив державними нагородами 331 військовослужбовця

Четвер, 15 червня 2023, 00:33
Зеленський відзначив державними нагородами 331 військовослужбовця
Військові відзнаки. Фото МОУ

Президент України Володимир Зеленський 14 червня відзначив державними нагородами 331 військовослужбовця, зокрема – воїнів Повітряних сил і розвідників.

Джерело: Зеленський під час щоденного вечірнього відеозвернення

Пряма мова: "Підписав сьогодні (14 червня – ред.) нові укази про відзначення наших воїнів державними нагородами, зокрема й воїнів Повітряних сил, нашої протиповітряної оборони, саме тих героїв, які щоночі, щодня рятують життя наших людей. Також нагородами відзначені наші розвідники та військовослужбовці Збройних сил – бойових бригад і підрозділів. Загалом 331 воїн. 331 героїчне життя.

Реклама:

Будь ласка, завжди пам’ятайте, що ми всі в Україні зобов’язані своїм життям тим, хто став на захист життя нашого народу й незалежності. Повага до наших воїнів, повага до рідних наших воїнів, повага до дружин і чоловіків усіх тих, хто став на захист держави, – це безумовно. Вдячність цим людям – це безумовно. Україна вміє бути вдячною, і це варто показувати щодня".

Нагадаємо: У День піхоти України Володимир Зеленський вручив піхотинцям державні нагороди та присвоїв почесні відзнаки, зокрема звання Героя України присвоєно Сергію Сірченку та посмертно Валерію Глєбову.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: