Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада Молдови не може перевірити звідки летіла ракета, що впала в "Придністров'ї"

Понеділок, 25 вересня 2023, 23:33
Влада Молдови не може перевірити звідки летіла ракета, що впала в Придністров'ї
МАЙЯ САНДУ. ФОТО GETTY IMAGES

Президентка Молдови Мая Санду в понеділок прокоментувала, що влада поки не знає звідки летіла ракета, яка впала в "Придністров'ї", але попри все у цьому винна Росія. 

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на Санду в етері телеканалу TV8

Деталі: Молдовська лідерка сказала, що наразі влада не володіє конкретною інформацією, звідки саме летіла ракета, що впала в "Придністров’ї".

Реклама:

"Зрозуміло, що ми не можемо перевірити на місці, що сталося, тому що це сталося на території Придністровського регіону, де наші інституції не можуть розслідувати, що сталося", – додала Санду, підтвердивши, що Кишинів вирішив направити своїх інспекторів на місце.

"Але хай там як, це сталося через війну. Бомби падають, тому що в Україні йде війна, але війну розпочала Росія, це всім зрозуміло", – підкреслила вона.

Раніше в понеділок співголова Об'єднаної контрольної комісії від невизнаного "Придністров'я" Олег Бєляков повідомив про падіння уламків ракети на території сепаратистського регіону Молдови у селі Кіцкани після ракетної атаки на Одеську область.

ВІДЕО ДНЯ

Уночі 25 вересня українські сили під час ракетної атаки по південних регіонах збили 11 російських крилатих ракет типу "Калібр" та 19 "Шахедів", через влучання в Одесі пошкоджень зазнав морський вокзал, а в будівлі привокзального готелю гасили пожежу.

Нагадаємо, раніше в Румунії зафіксували кілька інцидентів з падінням дронів під час російських атак по півдню України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: