Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

15-річного сина Кадирова, який побив людину, нагородили орденом "за заслуги"

Середа, 25 жовтня 2023, 14:25
15-річного сина Кадирова, який побив людину, нагородили орденом за заслуги
Рамзан і Адам Кадирови, фото: Темрезов в Telegram

Глава російської Карачаєво-Черкесії Рашид Темрезов нагородив 15-річного сина ватажка Чечні Рамзана Кадирова Адама, який на відео побив людину, найвищою держнагородою республіки – орденом "За заслуги перед Карачаєво-Черкеською Республікою". Це уже третя нагорода підлітка після побиття ув'язненого. 

Джерело: Темрезов в TelegramThe Insider

Деталі: Нагороду сину Кадирова присвоїли за "особистий внесок у розвиток міжнаціональної та міжрегіональної єдності, зміцнення традиційних ісламських цінностей".

Реклама:

Темрезов назвав Адама "справжнім патріотом своєї малої батьківщини Чечні і своєї Вітчизни", а Рамзана Кадирова - своїм "братом і колегою".

Днем раніше стало відомо, що глава Татарстану Рустам Мінніханов особисто вручив Кадирову-молодшому другу за значимістю нагороду республіки, орден "Дуслик" ("Дружба").

Вручення відбулося після того, як депутат Держради Татарстану від "Єдиної Росії" Азат Хамаєв негативно висловився про побиття волгоградця Микити Журавеля в СІЗО Грозного.

ВІДЕО ДНЯ

Мінніханов заявив, що слова депутата не виражають позицію мусульман республіки, а Хамаєв у підсумку вибачився "за своє емоційне висловлювання".

На початку жовтня Рамзан Кадиров присвоїв своєму синові найвище звання Чеченської Республіки "Герой Чечні".

Нагадаємо: 

  • 25 вересня в Telegram-каналі Кадирова з'явився пост із відео, як його син Адам б'є Микиту Журавеля, заарештованого за спалення Корану у Волгограді.
  • Всупереч закону РФ, справу Журавеля передали для розслідування в Чечню, а самого Журавеля перевели в СІЗО Грозного.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: