Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НАЗК надіслало виклик голові Полтавської ОВА Проніну через конфлікт інтересів

П'ятниця, 10 листопада 2023, 16:55
НАЗК надіслало виклик голові Полтавської ОВА Проніну через конфлікт інтересів
Філіп Пронін. Фото: Полтавщина

Національне агентство із запобігання корупції вимагає, щоб голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін прибув в НАЗК, щоб ознайомитися з протоколом про адмінправопорушення.

Джерело: повідомлення НАЗК

Дослівно: "У зв’язку з неодноразовим ігноруванням запрошень Національне агентство з питань запобігання корупції повідомляє голову Полтавської обласної військової адміністрації Філіпа Проніна про необхідність прибути до НАЗК 16 або 17 листопада 2023 року на 11:00 для ознайомлення з протоколом про адміністративні правопорушення, передбачені ч.1-2 ст. 172-7 КУпАП (неповідомлення про реальний конфлікт інтересів, вчинення дій або прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів)".

Реклама:

Деталі: Про який саме конфлікт інтересів йдеться, не вказано у повідомленні. Джерела "УП" в антикорупційних органах стверджують, що Пронін у статусі в.о. голови Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів "виписував надбавки голові АРМА і навпаки".

У НАЗК заявляють, що у разі неприбуття за викликом протокол про адмінправопорушення складуть на підставі наявних матеріалів із відміткою про відмову Проніна від його підписання.

Передісторія:

ВІДЕО ДНЯ
  • 10 жовтня президент Володимир Зеленський своїм указом призначив Філіпа Проніна головою Полтавської обласної державної адміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування