Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жумаділов про роботу Держоператора тилу: Перші закупівлі у грудні, контракти — у січні

Четвер, 2 листопада 2023, 13:46
Жумаділов про роботу Держоператора тилу: Перші закупівлі у грудні, контракти — у січні
АРСЕН ЖУМАДІЛОВ, ФОТО УП

Після офіційного старту роботи Державний оператор тилу планує оголосити перші закупівлі у грудні, а підписати перші контракти із постачальниками у січні.

Джерело: керівник Державного оператора тилу Арсен Жумаділов в інтерв’ю "Українській правді".

Пряма мова: "Давайте так: ми оголосимо перші закупівлі в грудні. Відповідно, контракти ми укладатимемо, я думаю, в січні наступного року.

Реклама:

Ми ставимо кілька цілей у нашій діяльності. Перша: маємо забезпечити безперервність постачання для потреб ЗСУ (харчування, речового забезпечення, паливно-мастильних матеріалів). Друга: все, що ми робитимемо, має створювати і зміцнювати довіру до тієї системи, що ми вибудовуємо. Ця довіра має ґрунтуватись на прозорості.

Думаємо зараз про горизонт у 6 місяців, що за цей час ми маємо все це вибудувати, все це показати".

Деталі: За словами Жумаділова, штатна чисельність Держоператора тилу орієнтовно складатиме 129-134 особи, а фінансування буде відсотком від вартості контрактів, які цей орган укладатиме (але не вище стелі у 0,4%).

ВІДЕО ДНЯ

Що було раніше:

  • Міністерство оборони створило "новий інструмент" для закупівель продуктів Збройним силам - агентство "Державний оператор тилу", яке запрацює на повну з 1 грудня.
  • Гендиректором ДП "Державний оператор тилу" призначено Арсена Жумаділова. Він сподівається зробити з агенції ключового оператора тилового забезпечення ЗСУ, з прозорими тендерами, плануванням і перевіркою якості.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: