Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВАКС заочно заарештував Гладковського-молодшого

Понеділок, 20 листопада 2023, 12:47
ВАКС заочно заарештував Гладковського-молодшого
Ігор Гладковський. ФОТО ІЗ СОЦМЕРЕЖ

Вищий антикорупційний суд заочно заарештував сина колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони Олега Гладковського Ігоря у справі про розкрадання 13 млн гривень "Укрспецекспорту".

Джерело: пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, джерело УП в правоохоронних органах

Дослівно САП: "Справа щодо зловживань у оборонній сфері: ВАКС обрав запобіжний захід близькому родичу колишнього першого заступника секретаря РНБО

Реклама:

Деталі: За даними УП, йдеться про Гладковського-молодшого.

Слідчий суддя ВАКС підтримав позицію прокурора САП та обрав запобіжний захід одному з підозрюваних у справі щодо завдання ДК "Укрспецекспорт" (що входить до сфери управління державного концерну "Укроборонпром") збитків на майже 13 млн грн.

Суд задовольнив клопотання детективів НАБУ, погоджене прокурором САП, та обрав указаній особі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ВІДЕО ДНЯ

Зазначається, що після затримання фігуранта та доставки до місця проведення досудового розслідування слідчий суддя вирішить питання про застосування цього запобіжного заходу.

Нагадаємо: За даними ЗМІ, Ігор Гладковський ще у 2022 році виїхав за кордон нібито через службову необхідність.

Що передувало: Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура 6 жовтня оголосили підозру колишньому директору "Укрспецекспорту" та сину експершого заступника секретаря РНБО в організації та зловживанні службовим становищем, що завдало збитків державі на суму майже 13 мільйонів гривень.

Йдеться про Павла Букіна та Ігоря Гладковського.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: