Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Почалися неофіційні переговори про нову угоду з ХАМАС щодо звільнення заручників − ЗМІ

Четвер, 14 грудня 2023, 11:00
Почалися неофіційні переговори про нову угоду з ХАМАС щодо звільнення заручників − ЗМІ
ЛИСТІВКИ З ФОТО ВИКРАДЕНИХ ХАМАСОМ ЛЮДЕЙ. ФОТО З САЙТУ TIMESOFISRAEL.COM

ЗМІ повідомляють, що наразі відбуваються початкові, неофіційні переговори про нову угоду з ХАМАСом щодо звільнення заручників.

Джерело: The Times of Israel

Дослівно The Times of Israel: "У деяких повідомленнях стверджується, що відбуваються початкові, неофіційні переговори про потенційну нову угоду з ХАМАСом щодо звільнення заручників".

Реклама:

Деталі: Зокрема, лондонський панарабський новинний сайт "Аль-Арабі Аль-Джадід" цитує неназвані єгипетські джерела, які стверджують, що Ізраїль звернувся до Каїра з проханням виступити посередником в укладенні угоди.

Haaretz цитує палестинські джерела, які стверджують, що Катар і Єгипет проводять неформальні, початкові переговори між Ізраїлем і ХАМАС, щоб сформулювати план нової угоди.

Раніше ХАМАС публічно заявляв, що ніяка угода неможлива, поки тривають бойові дії.

ВІДЕО ДНЯ

Вважається, що в Газі залишаються 135 заручників − щонайменше 20 з яких загинули після того, як 105 цивільних осіб були звільнені з полону ХАМАСу під час тижневого перемир'я наприкінці листопада. Тоді ж Ізраїль відпустив 240 палестинських в'язнів.

Чотирьох заручників було звільнено до цього, а один був врятований військовими. Також були повернуті тіла п'яти заручників.

Передісторія:

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: