Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рій ворожих FPV атакував на Запорізькому напрямку: трощу дронів влаштували прикордонники

Вівторок, 19 грудня 2023, 13:25
Рій ворожих FPV атакував на Запорізькому напрямку: трощу дронів влаштували прикордонники
фото ДПСУ

На Запорізькому напрямку російські окупанти влаштували чергову атаку FPV-дронів, прикордонники відбили її, застосовуючи антидронові рушниці.

Джерело: Державна прикордонна служба

Деталі: Атака, що мала місце днями, налічувала вісім безпілотників. Противник здійснив кілька хвиль запусків із різних напрямків, однак цей масований удар охоронці кордону відбили, застосовуючи антидронові рушниці.

Реклама:

Дослівно: "FPV-дрони несли смертоносний вантаж "на борту". Та потрапивши в поле дії охоронців кордону – один БПЛА, з нашпигованою вибухівкою пластиковою пляшкою "засів" на дереві, п’ять – розірвало на шматки, залишивши купу сміття, ще два – прикордонники ювелірно "посадили".

 
фото дпсу

Тож, прикордонники ефективно використовують сучасні види озброєння в боротьбі окупантами, рятуючи не лише життя побратимів, а й мирного населення!".

Нагадаємо: Триває кампанія зі збору коштів на безпілотники для прикордонників. Окрім QR-коду всі реквізити для допомоги можна знайти на сайті ДПСУ.

ВІДЕО ДНЯ

Читайте також: Якщо ситуація з БпЛА не зміниться, за рік нам доведеться сісти за стіл переговорів. FPV-дрони та їхня роль у війні

Марія Берлінська: У нас зараз навіть не патова ситуація, а момент програшу

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: