Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українські футболісти в Європі: Маліновський забив, Зінченко та Коваленко асистували

Субота, 2 грудня 2023, 21:44
Українські футболісти в Європі: Маліновський забив, Зінченко та Коваленко асистували
Олександр Зінченко, фото: arsenal.com

У суботу, 2 грудня, відбулось чимало поєдинків у європейських чемпіонатах, в яких взяли участь і українські футболісти.

Джерело: трансляції матчів

Деталі: Розпочали ігровий день для українців у Європі "Жирона" (Циганков та Довбик)  та "Валенсія" (Яремчук). Втім, лише українці з "Жирони" вийшли у стартовому складі – Яремчука випустили на поле на 85 хвилині гри. Результат, щоправда, встановили інші гравці – Дуро вивів "Валенсію" вперед на 56-й хвилині, але Стуані дублем вирвав перемогу для "Жирони".

Реклама:

"Жирона" – "Валенсія" – 2:1

Голи: Стуані, 82, 88 – Дуро, 56

Цього разу також почнемо з матчу італійської Серії А між "Дженоа" та "Емполі". За обидві команди виступають українці – Руслан Маліновський ("Дженоа") та Віктор Коваленко ("Емполі"). У стартовому складі вийшов лише Руслан, та саме він відкрив рахунок у зустрічі – Маліновський класно поцілив у дальній нижній кут з-за меж штрафного. Гра завершилась нічиєю 1:1, а Коваленко долучився до гола, віддавши класний асист на Канчелльєрі.

ВІДЕО ДНЯ

"Дженоа" – "Емполі" – 1:1

Голи: Маліновський, 37 – Канчелльєрі, 67

В Англії Зінченко допоміг "Арсеналу" перемогти "Вулверхемптон". Вже на старті гри "каноніри" вели з рахунком 2:0, а в моменті з другим м’ячем саме Олександр віддав зрячу передачу на Едегора. "Вовки" відігрались під кінець матчу – Зінченко обрізався у власному штрафному, а Кунья закрутив м’яч у дальню дев’ятку.

"Арсенал" – "Вулверхемптон" – 2:1

Голи: Сака, 6, Едегор, 13 – Кунья, 86

Лунін знову зіграв за "Реал" – цього разу в матчі проти "Гранади". Українець відіграв на нуль, а мадридці здобули впевнену перемогу та продовжують переслідувати "Жирону" на горі турнірної таблиці.

"Реал" – "Гранада" – 2:0

Голи: Браїм Діас, 26, Родріго, 57

А Миколенко з "Евертоном" знову переміг – цього разу дісталось "Ноттінгем Форест". Український захисник не відзначався результативними діями, але його команда не пропустила – єдиний гол у зустрічі забив Макніл.

"Ноттінгем Форест" – "Евертон" – 0:1

Гол: Макніл, 67

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування