Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Світоліна і ще 3 українки вийшли в третє коло Australian Open

Четвер, 18 січня 2024, 13:43
Світоліна і ще 3 українки вийшли в третє коло Australian Open
ЕЛІНА СВІТОЛІНА. ФОТО З FACEBOOK

Українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла в третє коло Відкритого чемпіонату Австралії. Крім Світоліної ще три українські тенісистки вийшли в третє кого чемпіонату. 

Джерело: Великий теніс УкраїниСуспільне.Спорт

Деталі: Світоліна втретє зіграла проти Вікторії Томової і здобула третю перемогу.

Реклама:

Українка в першому сеті програла стартовий гейм на своїй подачі, після чого оформила суперниці приховану "бублик", вигравши шість геймів поспіль.

У другій партії Світоліна програла один гейм на своїй подачі і зробила три брейки у відповідь. Поєдинок тривав 65 хвилин.

Світоліна вдесяте зіграла у другому колі Відкритого чемпіонату Австралії і здобула дев'яту перемогу на цій стадії. Єдиної поразки вона зазнала у 2016 році від Наомі Осаки.

ВІДЕО ДНЯ

У третьому колі суперницею Світоліної буде переможниця матчу Катержина Синякова (Чехія) - Вікторія Голубич (Швейцарія).

Крім того до третього кола Australian Open пробилась українська тенісистка Даяна Ястремська. Вона перемогла французьку тенісистку Вероніку Грачову у двох сетах.

У другому колі австралійського мейджора Україну представляли чотири тенісистки. Леся Цуренко, Марта Костюк, Світоліна та Ястремська.

Усі 4 спортсменки здобули перемоги на цій стадії та вийшли у третє кого турніру. Це рекорд України за представництвом у третьому колі Australian Open.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: