Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Байден і Трамп перемагають на праймеріз у штаті Нью-Гемпшир

Середа, 24 січня 2024, 04:20
Байден і Трамп перемагають на праймеріз у штаті Нью-Гемпшир
Джо Байден і Дональд Трамп, колаж AFP via Getty Images

У вівторок колишній президент США і претендент на цю посаду від Республіканської партії  Дональд Трамп переміг однопартійку Ніккі Гейлі на праймеріз у штаті Нью-Гемпшир, від Демократичної партії в цьому штаті переміг Джо Байден.

Джерело: Associated Press

Деталі: Дональд Трамп переміг на праймеріз Республіканської партії в Нью-Гемпширі, тоді як президент Джо Байден здобув перемогу на праймеріз Демократичної партії як кандидат на виборах.

Реклама:

Переконлива перемога колишнього президента робить реванш з Байденом у листопаді більш імовірним, ніж будь-коли. Головна суперниця Трампа, Гейлі, посіла друге місце.

Байден не проводив кампанії в штаті і не був включений до виборчих бюлетенів після того, як Нью-Гемпшир проігнорував нові партійні правила, провівши свої праймеріз перед процедурою у Південній Кароліні.

"Нью-Гемпшир – перший в країні. Він не останній в країні", – сказала Гейлі, виступаючи перед своїми прихильниками у вівторок ввечері. – Ці перегони далекі від завершення. Попереду ще десятки штатів, і наступним буде мій улюблений штат Південна Кароліна".

ВІДЕО ДНЯ

Агентство Associated Press також назвало президента Байдена переможцем праймеріз Демократичної партії в цьому штаті.

 
скриншот CNN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування