Внаслідок ударів по Покровському району загинули 11 людей, з них 5 дітей – ОВА

Субота, 6 січня 2024, 22:16
Внаслідок ударів по Покровському району загинули 11 людей, з них 5 дітей – ОВА
руйнування в Покровському районі, фото з Telegram Вадима Філашкіна

Внаслідок ударів росіян по Покровському району Донеччини у суботу, за даними ОВА, загинули 11 людей, серед яких 5 дітей, іще 10 осіб поранено.

Джерело: голова Донецької ОДА Вадим Філашкін у Telegram, Донецька обласна прокуратура, поліція Донеччини

руйнування в Покровському районі, усі фото з Telegram Вадима Філашкіна
руйнування в Покровському районі, усі фото з Telegram Вадима Філашкіна

Дослівно Філашкін близько 18:00: "11 загиблих, у тому числі 5 дітей — такі попередні наслідки ударів по Покровському району.

Реклама:

Росіяни вдарили по району ракетами С-300 вбили 11 людей і поранили ще 8. Основний удар прийшовся по Покровську і Рівному Мирноградської громади".

 
 

Оновлено: Пізніше Філашкін повідомив, що станом на 21 годину загальна кількість жертв ракетного удару по Покровському району в суботу сягнула 11 загиблих і 10 поранених.

Відомо про 6 загиблих у Рівному Мирноградської громади Покровського району. Серед жертв — 3 дитини. Село потрапило під потужний обстріл близько 15 години. Один снаряд влучив просто в будинок, де перебувала сім'я. Ще 5 людей росіяни вбили у Покровську.

ВІДЕО ДНЯ

Серед загиблих — 5 дітей від 3 до 17 років.

Разом з тим, Донецька обласна прокуратура о 21:46 повідомила про одну загиблу і 9 поранених у Покровському районі. Іще 10 осіб, з яких 5 дітей, за даними прокуратури, шукають під завалами.

Дослівно прокуратура: "6 січня 2024 року, близько 15:00, війська РФ випустили 8 ракет по Покровському району. Станом на цю годину у Покровську внаслідок атаки окупантів загинула жінка, ще 7 людей отримали поранення. Крім того, у с. Рівному поранено чоловіка та жінку. У них діагностовано мінно-вибухові травми та осколкові поранення.

Також встановлено, що у зруйнованих окупантами домоволодіннях, ймовірно, перебували 10 осіб, з яких 5 дітей віком від 5 до 16 років. Наразі зусилля рятувальників зосереджені на їхньому пошуку.

Остаточна кількість поранених і загиблих встановлюється".

Більше деталей: Поліція ж Донеччини повідомляє, що під завалами в Покровському районі перебуває 11 людей, з них п’ятеро дітей.

Що передувало: Раніше в суботу Філашкін повідомляв, що внаслідок обстрілу Покровська поранено щонайменше 6 людей, троє осіб можуть перебувати під завалами.

Згодом він написав, що Покровський район зазнав численних обстрілів у суботу ввечері. У Покровську триває пошукова операція — з-під завалів будинку вдалося врятувати одну людину. Ймовірно, під руїнами досі перебувають ще 2 людини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: