Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У День добровольця Сирський оприлюднив звернення: Україна існує, доки є кому її захищати

Четвер, 14 березня 2024, 10:22
У День добровольця Сирський оприлюднив звернення: Україна існує, доки є кому її захищати
Олександр Сирський. Фото - Харківський медіа хаб

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський привітав добровольців, які захищають Україну, з Днем українського добровольця.

Джерело: головком у Telegram

Деталі: Сирський наголосив, що, плануючи свій напад на Україну, росіяни чітко бачили свою перевагу, але не врахували одного – духу і волі українських добровольців, які піднялися на захист України.

Реклама:

Адже вчорашні вчителі, лікарі, студенти, підприємці, спортсмени, айтівці зробили свій вибір та пішли боронити незалежність України.

Зокрема генерал пригадав довжелезні черги до територіальних центрів комплектації у Києві в лютому 2022 року, коли наплив був такий, що всіх охочих не встигали мобілізовувати.

Пряма мова: "Дивлячись на ті черги, я остаточно зрозумів, що росіянам не вдасться пройти парадом у Києві. Ні за три дні, ні за три місяці. Ніколи. Вони прорахувались знову, затягнувши себе і весь світ у страшну війну, яка неодмінно завершиться поразкою агресора, поразкою росії.

ВІДЕО ДНЯ

Я дякую всім добровольцям! Із важким серцем я вклоняюсь полеглим добровольцям. Ми не пробачимо ворогу жодну смерть.

А ще я дякую усім майбутнім добровольцям. Дякую тим, хто прийде до війська завтра, післязавтра, за місяць. Дякую, що дивитесь вакансії у війську, що шукаєте для себе посаду, що переймаєтесь тим, як долучитись до оборони України. Ми зробимо все, щоб для кожного і кожної з вас знайшлось місце відповідне до ваших навичок, умінь і можливостей.

Памʼятаймо, що Україна існує доти, доки є кому її захищати".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: