Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко почала наступ на Черновецького і Довгого

Понеділок, 10 вересня 2007, 19:26

Київський осередок Блоку Юлії Тимошенко ініціює проведення позачергової сесії Київради з метою висловлення недовіри меру Києва Леоніду Черновецькому.

Про це сказано у заяві Київського осередку БЮТ.

"На даний час міський голова Черновецький та секретар Київради Олесь Довгий становлять загрозу місту Києву та київській громаді. Основна увага команди мера зосереджена на несамовитому дерибані землі, незаконному привласненні майна громади міста Києва, та рейдерських атак на комунальні підприємтва та установи міста", - заявляють БЮТівці.

Київський осередок БЮТ вважає, що "відповіддю на цинічну, нахабну та протизакону діяльність міського голови та його секретаря повинно стати проведення позачергової сесії Київради".

При цьому БЮТівці вимагають поставити до порядку денного питання про висловлення недовіри Черновецькому та про дострокове припинення повноважень Довгого.

"Київський осередок Блоку Юлії Тимошенко звертається з закликом до всіх політичних сил підтримати ініціативу фракції БЮТ у Київраді для проведення позачергової сесії з даним порядком дня", - сказано у повідомленні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування