ТИМОШЕНКО ВЖЕ СКАРЖИТЬСЯ, ЩО ЇЇ НЕ ПУСКАЮТЬ В ТЕЛЕВІЗОР

Понеділок, 14 грудня 2009, 16:48

Прем'єр Юлія Тимошенко закликає українців не голосувати проти всіх, а визначитися з гідним кандидатом у президенти.

Про це вона сказала на зустрічі з мешканцями Васильківського району Київської області, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Тимошенко зазначила, що після 2004 року багато людей розчарувалися, і зараз вони можуть або не піти на вибори, або голосувати проти всіх.
 
"Ніхто не знав, що нас так оптом здадуть, ніхто не міг на це розраховувати. І тому сьогодні складна ситуація, тому що якщо людина не йде на вибори або якщо вона йде і голосує проти всіх, то це те, що їм потрібно" , - сказала Тимошенко.

"Вони навіть свого кандидата виставили, і прізвище йому змінили - Противсіх... Вони цю нішу створили для того, щоб люди, які розчарувалися, знали, куди піти і де поставити галочку", - додала вона.

Тимошенко зазначила, що сьогодні не має можливості через ЗМІ, в першу чергу, телебачення, донести свою позицію до українців.

"Я, безумовно, через усі ЗМІ дійти до вас не можу. Вони мене там раз на три місяці на ток-шоу випускають, обставивши своїми гончими так, що я там слова сказати не можу. А новини йдуть таким чином, що там не можна розібратися, хто правий, хто винен - і всі в одні ворота грають", - сказала Тимошенко.

Прем'єр підкреслила, що є два реальних кандидати в президенти - вона сама і кандидат із "протилежного табору", лідер Партії регіонів Віктор Янукович, а всі інші - "технічні кандидати" її опонента.

"Якщо ви побачите 18 кандидатів у президенти... Ви ж бачите, що я одна - всі інші з іншого боку. Один реальний кандидат, а всі інші - це група підтримки, яка міцно тримає його, як свого лідера", - сказала вона.

Від УП: У п'ятницю, 11 грудня, у прямому ефірі Першого Національного Тимошенко провела брифінг, на якому повідомила про рішення УЄФА з приводу України.

У четвер, 10 грудня, Тимошенко була гостем політичного ток-шоу на ТРК "Україна", в якому вона годину спілкувалася з гостями студії. Формат передачі не передбачає наявності опонентів.

У понеділок, 7 грудня, Тимошенко в прямому ефірі Першого національного проводила урочисті збори з нагоди дня місцевого самоврядування.

Перед цим у п'ятницю, 4 грудня, Тимошенко була присутня в ефірі телеканалу "Інтер" у передачі Євгена Кисельова "Велика політика".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування