Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко каже, що в неї немає півдесятка маєтків

Субота, 19 грудня 2009, 00:04
Прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що у її родини немає п'яти будинків.

Про це вона сказала в ефірі програми "Шустер Live".

"Немає ніяких 5 будинків. Коли в "Українській правді" фотографували будинок, то фотографували не мій будинок, а сусідній, який абсолютно по розмірам не схожий на той, що займаю я", - наголосила прем'єр.

"У нашої родини є один будинок, який я побудувала у Дніпропетровську в той час, коли працювала в бізнесі. В цьому будинку живе зараз моя мама, її сестра і родина моєї сестри", - сказала Тимошенко.

"Цей будинок по датах можна звірити, коли він побудований і коли в нього родина в'їхала", - зазначила вона.

Також прем'єр повідомила: "Я, будучи віце-прем'єром і депутатом, знаходячись у Києві більше 10 років, орендувала невеликий будинок, який має свого господаря, з яким я готова журналістів познайомити".

"Зараз я не живу в цьому будинку, хоча я там прожила більше 10 років, платячи орендну плату", - підкреслила Тимошенко.

"Зараз, враховуючи, що є необхідність приймати гостей, є необхідність приймати послів, ми орендували з чоловіком трошки більший будинок. Він знаходиться у межах нормальних будинків нормальної родини", - сказала вона.

Відповідаючи на питання щодо дому у Кончі-Озерній (Київська область), де живе дочка прем'єра Євгенія Тимошенко, вона заявила, що це "орендований будинок". "Я готова показати господаря і готова показати, скільки орендна плата", - наголосила Тимошенко.

"Це досить поміркований будинок", - додала прем'єр.

Крім того, Тимошенко зазначила, що її декларація про доходи "дозволяє орендувати будинок".

"Коли президент називає мене таким крутим словом "бомж", то я, чесно кажучи, рада тому, що я не схожа на них, не бомжів. Я жодну державну дачу ніколи не мала. Ніколи ні я, ні моя родина не оселялися в державній дачі", - наголосила прем'єр.

"Я вважаю, що чиновники не мусять мати таких привілей", - сказала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...