Журналісти влаштували Януковичу антицензурну акцію

35 переглядів
21
П'ятниця, 4 червня 2010, 14:41
 

Журналісти, що приєдналися до руху "Стоп цензурі", одягли на прес-конференцію президента Віктора Януковича у п'ятницю футболки з відповідною символікою.

Вони також попросили його прокоментувати факти цензури, оприлюднені репортерами "1+1", СТБ та інших ЗМІ.

На це він відповів:

"Те, що ви стоїте зараз у цій футболці, те, що ви запрошуєте мене бути разом з вами, це вже говорить про те, що ми з вами однодумці. На вас ніхто не тисне і не будуть тиснути. Я хотів би з вами співпрацювати і разом шукати шляхи викорінення утисків свободи слова".

"Якщо є такі конкретні приклади, я готовий разом з вами бути поруч і підтримувати цей рух", - додав він.

На запитання журналістки, чи може він гарантувати розслідування тих фактів, які оприлюднили журналісти, Янукович сказав:

"Якщо вони є, я хотів би їх побачити. Буде відповідне доручення відповідним органам і вони будуть обов'язково розслідувані".

На питання, коли можна очікувати результати цієї роботи, Янукович відповів:

"Результат цієї роботи буде тоді, як тільки я отримаю від вас таку інформацію".

У своєму вступному слові Янукович також заявив, що його влада буде "будувати сам дім, у якому будуть вікна, а вікна - це свобода слова та інформації".

"Тому я бажаю, щоб ці вікна завжди були чистими і прозорими. Щоб ми бачили через ці вікна весь світ і нас також бачив весь світ", - сказав він.

Як відомо, раніше журналісти 1+1 та СТБ заявили про цензуру на своїх телеканалах. До них приєдналися представники інших ЗМІ, які утворили рух "Стоп цензурі".

Фото Мустафи Найема (УП) та Михайла Марківа (прес-служба президента)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 93.178.242.---Georgua..
на останній фотці у яника такий вираз обличя ніби йому яйка защемило. яник каже гомосєку - ті такой сімпотний і шерінку не застібнув,ах
IP: 92.60.181.---vasylber..
Ха-га! Ну у Хама й мармиза! З"їв облизня чергового!
IP: 193.29.204.---Bushmen..
Нашим так званим журналістам трохи дахи позносило від уседозволеності і дурних грошей, що рясним дощем падають на них в країні постійних виборчих перегонів. Аж тут - спека. І вибори далеко. І грошенят хочеться. І у послугах їхніх вже далеко не така потреба. Тож треба про себе нагадати. Повдягали балахони придуркуваті, і пішли... Погавкотіти. Малеча ж, Але хочуть все по-дорослому. А от замислитися, що я, Лещенко або Кошкіна, з себе взагалі представляю, без спонсорів, ніхто не хоче. Бо якщо це буде обєктивно, то гадко буде на душі. Так само, як в більшості нормальних людей, коли вони опуси цих "акул пера" читають.
IP: 93.73.174.---Безработный7..
надо было блядей в майках не пускать в зал.
IP: 194.44.111.---ammaka..
[B]Безработный7:[/B] смени свой ник на( ДАУНЁНОК) и если тебя растревожили майки, то смотри порно сайты, там без маек ,аось тебе полегчает
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації