Журналісти роздали газету з майбутнього. Сину Герман теж дісталося

29 переглядів
50
Неділя, 6 червня 2010, 17:06
У Києві відбувся марш журналістів за свободу слова.

Учасники руху "Стоп цензурі" пройшли від Майдану Незалежності до Кабміну, Верховної Ради та адміністрації президента.

Журналісти мали намір залишити представникам органів влади газету-антиутопію "Українська неправда" за 6 червня 2014 року. Також її роздавали перехожим та міліціонерам, які супроводжували акцію.

Сатиричну газету, зокрема, отримав син Ганни Герман, заступник міністра надзвичайних ситуацій Микола Герман, якого журналісти зустріли біля бутіка "Санахант" по дорозі до Кабміну.

Газету для спікера Володимира Литвина відмовилися прийняти охоронці Верховної Ради. Журналісти передадуть її безпосередньо голові парламенту в понеділок.

Міліція також намагалася не допустити учасників маршу на вулицю Банкову. Спочатку вони мотивували це тим, що Банкова - режимна зона.

Однак учасники акції пред'явили свої журналістські посвідчення, і міліція була змушена їх пропустити.

При цьому співробітники МВС не дозволяли заносити транспаранти "Стоп цензурі!" та "Свободу не спинити". "З плакатами не можна", - заявив черговий міліціонер, ніяк не мотивуючи свої дії.

Однак після кількох хвилин прирікань співробітник МВС був змушений визнати, що жоден закон не забороняє проносити плакат на Банкову.

Газету для президента Віктора Януковича прийняв співробітник міліції, що здійснював охорону громадського порядку на Банковій.

Усі охочі також можуть завантажити "Українську неправду" у форматі PDF через інтернет.

Загалом у акції в неділю взяло участь понад 100 журналістів.

Фото Артема Жавроцького та Мустафи Найема

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 82.193.97.---Дмитро Десятерик..
Молодці! Шкода, пропустив, не знав, коли і де проходитиме.
IP: 82.193.97.---Дмитро Десятерик..
Молодці! Шкода, пропустив, не знав, коли і де проходитиме.
IP: 82.193.97.---Дмитро Десятерик..
Молодці! Шкода, пропустив, не знав, коли і де проходитиме.
IP: 87.244.128.---Александр079..
За годы правления померанжевых выросло целое поколение журналистов , привыкших работать на заказ. Это рекрутированные в основном с западных регионов страны русофобски настроенные молодые люди. Работая на свои политические группы , не знакомые с понятиями "совесть". "справедливость ""правда" . Сейчас они наивно и по инерции продолжают петь под своих прежних хозяев , надеясь на будущие щедрые гонорары. Просто не умеют по другому работать - только выполняя политический заказ! Сегодня есть заказ на расшатывание общества под лозунгом "отнимают свободы слова". Очевидно , что это технологический заказ. Сейчас очень просто сделать список активных в этой теме журналистов , посмотреть над чем они активно работали раньше , и спустя какое-то время чем занимаются дальше . Т.е. составить чёрный список продажных журналистов ,. Хорошая идея ? Дарю новым демократическим журналистам ! Только боюсь , что моим подарком "новые демократические журналиты" не воспользуются , это не приносит бабла !
IP: 95.134.81.---itol..
Справжнє прізвище Миколи (сина Г.Герман) - Коровіцин
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації