Новий каламбур Януковича, або Що таке "Балкантавра"?

130 переглядів
141
Четвер, 3 березня 2011, 11:07

Президент Віктор Янукович не перестає тішити новими конфузами. Щоправда, тепер вони еволюціонують у категорію мовних каламбурів.

Цього разу він не зміг осилити назву космодрома у Бразилії. Двічі – спочатку у Харкові, потім у Києві, - Янукович боровся зі складною назвою "Алкантара", і двічі зазнав поразки.

У виконанні президента "Алкантара" стала "Балкантаврою".

Причому, коли Янукович вперше у Харкові переплутав назву, схоже, ніхто з його підлеглих навіть не наважився йому повідомити, що він неправильно запам'ятав найменування космодрома. Тому вже через декілька днів у Києві Янукович знову назвав "Алкантару" "Балкантаврою".

"Балкантавра" Януковича у Харкові

Через кілька днів. "Балкантавра" Януковича у Києві

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 93.75.57.---письменний..
Дядя Вітя самий умний,дядя вітя прєзідєнт усія Балканозмапсартікгаври....
IP: 93.73.186.---Карл М...
Просто в наушниках было не разобрать: то ли БалканТара (как пример УкрТара, ДонТара), или Алконавта... Вроде как все знакомое... А скажу ка я что-нибудь неологическое, типа БалканТавра. В конце концов, переименуют, куда денутся. Вон Ганя Герман сказала, что Чехов украинский писатель. Так что - куда денутся. Переобзовут....
IP: 95.132.6.---shulka0902..
ну це вже сміх крізь сльози - всім ляпам ляп... бідні журналісти - сидіти і дивитися на цього гнома, коли сміх просто розпирає!!!! це вже жесть, брехня з уст першого обличчя країни - янукович (нехай простять мене всі президенти всіх адекватних країн) коментується журналістськими документальними вирізками/коментарями.... і за який такий гріх наш українець терпіть такого дегенерата тупого?!!! оо, єгипет буде відпочивати, коли українцю терпець обірветься!!!
IP: 93.72.254.---seed..
Психічна зрілість дитини 7-8 років,такий радісний коли зазубрив,нуль усвідомлення,тому може сказати будь-яке слово,нуль творчості,винахідливості,елементарна тупість,легко здобуває комплекси-це тушування,паніка,бо забув слово комічні.Діти бувають відверто цинічними,злими тому є батьки,соціальні інституції,які хоч позірно виховують.А у цієї дитини вся повнота влади і компанія таких же дітей,пам*ятаєте совєтський слоган про сірники,таки хату спалять з усіма мешканцями,бо не догледіли.
IP: 95.132.6.---shulka0902..
ну і що легше вимовити ?? звичайно правильну назву проекту "алкантара" ні треба оце язик поламати і все одно осоромитися... ну скільки ж це вже можна оце слухати, і хоча українці дивляться виступи азапрова та яника тільки щоб посміятися в черговий раз, бо серйозно цих телепнів ніхто не сприймає... але ж як від них постраждала репутація країни... це вже важко буде з-під плінтусу підняти!!!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації