Чорнобильці штурмували парламент. Паркану знову нема

103 перегляди
124
Вівторок, 1 листопада 2011, 11:34

У вівторок багатостраждальний паркан навколо Верховної Ради знову було знесено. Люди, які вкотре протестують проти скасування пільг, зробили чергову спробу взяти штурмом парламент.

Цього разу близько 1500 чорнобильців зламали паркан, яким так ретельно огороджували Верховну Раду після усіх попередніх акцій протесту.

Як зазначають очевидці, паркан валили під запис автоматної черги і слова: "Гражданє бандіти, сдайомся по одному" з фільму "Место встречи измєнить нельзя".

Чорнобильці пообіцяли стояти під парламентом до 3 листопада, коли до них мають приєднатися афганці, які вже штурмували парламент.

Пізніше чорнобильцям пообіцяли сформувати список з числа їхніх представників для переговорів у парламенті.

У свою чергу начальник главку київської міліції Олексій Крикун попередив, що в разі спроб мітингувальників штурмувати входи до парламенту міліція застосує спецзасоби для розчистки площі перед Верховною Радою.

А от у фракції Партії регіонів взагалі назвали провокацією акцію чорнобильців у вівторок.

Як відомо, у вересні воїни-афганці вже брали штурмом будівлю Ради. Тоді 12 ветеранів-афганців прорвали кордони правоохоронців і потрапили до фойє Верховної Ради, але там їх зупинив "Беркут".

Фото і відео Оксани Денисової, Сергія Лещенка, каналу TVi, а також з Facebook Лесі Оробець та Ольги Сніцарчук

Фото на титулі - Ukranews

 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 94.27.78.---Viktor77..
Настроение масс наростает лавинообразно, неужели Господину Президенту никто не покажет на динамику наростания общественной напряженности? Как можно оспорить такой вывод? Зачем это провоцирование ? Видео с издевательствами над Кадафи, Янукович видел? Все равно надежда - авось пронесет?
IP: 91.197.51.---Vaka..
Нажаль, це настрій не мас, а одного невеличкого спектру. Та й викликаний цей настрій цілком приземленими мотивами. Задовольнять ці мізерні потреби, або за звичкою, кинуть вчергове - що нам до того? Історія нічому не вчить. А варто було б пригадати, як за схожої ситуації майже сто років тому було стратегом кинуто гасло зміни економічних гасел на політичні. Бо тільки політичні гасла є універсальними для всіх верств населення, тому вони мобілізують і мають шанс на перемогу. Інакше - кинуть кістку афганцям (чорнобильцям, шахтарям, дояркам), наштампують клонів з метою провокування ворожнечі всередені руху (досі чудово спрацьовує), і нема проблеми. А Могильов тим часом, буде із задоволенням садиста відпрацьовувати чергову зірку, не сумнівайтеся.
IP: 46.175.160.---Uruz..
Vaka: Нажаль, це настрій не мас, а одного невеличкого спектру. Та й викликаний цей настрій цілком приземленими мотивами. Задовольнять ці мізерні потреби, або за звичкою, кинуть вчергове - що нам до того? Історія нічому не вчить. А варто було б пригадати, як за схожої ситуації майже сто років тому було стратегом кинуто гасло зміни економічних гасел на політичні. Бо тільки політичні гасла є універсальними для всіх верств населення, тому вони мобілізують і мають шанс на перемогу. Інакше - кинуть кістку афганцям (чорнобильцям, шахтарям, дояркам), наштампують клонів з метою провокування ворожнечі всередені руху (досі чудово спрацьовує), і нема проблеми. А Могильов тим часом, буде із задоволенням садиста відпрацьовувати чергову зірку, не сумнівайтеся.
Ну так не сидите за компом, а вперед с массами!!!!
IP: 46.150.77.---_Mibrag_..
SH_Holms: ...мне тут понравилось одно выражение...) хочу дополнить немного от себя... Чаушеску - ГОТОВ... Хусейн - ГОТОВ... Кадафи - ГОТОВ... Янукович - БУДЬ ГОТОВ...
.... :)) мне тоже понравилось... вчера по беларусскому "Ралио Свобода" услышал, только Лукашенки касалось... А так - думаю придраться с формальной точки зрения невозможно... это не "Спасибо жителям..." Чисто пионерский призыв...:))
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації