Мітинг у Москві зібрав рекордну кількість людей

27 переглядів
41
Субота, 10 грудня 2011, 17:30

На Болотній площі у Москві в суботу відбувся мітинг противників результатів виборів до Держдуми.

За оцінками організаторів, у ньому взяли участь від 60 до 100 тисяч чоловік. За даними поліції, на акції зібралося не більше 20 тисяч чоловік.

Спостерігачі назвали мітинг наймасовішою акцією в Москві з кінця 90-х років.

Учасники мітингу схвалили резолюцію мітингу "За чесні вибори", яку опозиційний політик Володимир Рижков зачитав зі сцени.

"Учасники мітингу вимагають негайного звільнення всіх політв'язнів, скасування підсумків фальсифікованих виборів, відставки Чурова та розслідування його діяльності, розслідування всіх фактів порушень і фальсифікацій, покарання винних, реєстрації опозиційних партій, прийняття демократичного законодавства про партії та вибори, проведення нових відкритих і чесних виборів", - йдеться в резолюції.

У прес-центрі МВС РФ "Інтерфаксу" повідомили, що на суботніх мітингах в країні серйозних інцидентів не зафіксовано.

У прес-службі ГУ МВС Росії по Москві повідомили, що поліція не затримала жодної людини за підсумками мітингу на Болотній площі.

Подібні акції, але не такі масові, також пройшли в інших містах Росії.

Відео Мустафи Найєма 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 91.200.180.---SanSay..
felek: "Учасники мітингу вимагають негайного звільнення всіх політв'язнів, скасування підсумків фальсифікованих виборів, відставки Чурова та розслідування його діяльності, розслідування всіх фактів порушень і фальсифікацій, покарання винних, реєстрації опозиційних партій, прийняття демократичного законодавства про партії та вибори, проведення нових відкритих і чесних виборів", - йдеться в резолюції. А більшого вимагати й не треба на разі. Люди вимагають створити умови для чесних прозорих конкурентних виборів, країна потонула в брехні. Як і Україна доречі. Головна вимога - чесні вибори. Створення нормального цивілізованого конкурентного політичного середовища, механізмів реальної відповідальності влади перед народом. Немає сенсу обговорювати якісь розширені політичні програми, стратегії, поки не будуть впроваджені ці ЕЛЕМЕНТАРНІ речі.
IP: 94.178.170.---Vasyl Skopyk..
В общем, простой перевод бумаги. Власть в вашей стране можно поменять только революционным путём. На большее Россия НЕСПОСОБНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP: 93.74.4.---mix_ko..
Починаю поважати тих клятих москалів!
IP: 77.93.37.---Vladimir Lumpov..
felek: Они об этом и ЗАЯВИЛИ!
IP: 93.72.184.---BPN..
Але скоро їх чекають ще одні вибори... Будуть обирати Путіна і Непутіна... А це лише прелюдія... Влада буде готуватися... Але чи зможе? Адже будь якій диктарурі приходить колись кінець...
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації