Довгий вже роздає бабусям гречку. Але "по-новому"

69 переглядів
153
Понеділок, 26 грудня 2011, 14:20

Колишній секретар Київради Олесь Довгий почав передвиборчу агітацію в одному з районів на Лівому березі Києва.

Відео зустрічі Довгого з "бабусями" з’явилося в інтернеті.

Раніше джерела "Українська правди" повідомляли, що Довгий закріплений кандидатом від Партії регіонів за Лівобережкою.

Як видно на відео, перед майбутніми виборцями ввіреного йому району Довгий днями презентував свою "соціально спрямовану новорічну акцію".

Акція полягає в роздачі знайомих киянам ще від часів Леоніда Черновецького продуктових пайків.

Однак Довгий стверджує, що його акція принципово нова і не має на меті підкуп виборців.

"Ось це в моєму розумінні – "по-новому". В якому сенсі? Тому що це по-людськи. Тут нема жодного іншого напису, крім "До святкового столу", - продемонстрував Довгий бабусям білу коробку з харчами.

"Крім привітання, всередині ви не побачите жодного прізвища, жодної політичної сили, жодного кандидата", - стверджує він.

При цьому далі Довгий ненав’язливо агітує за себе, обіцяючи допомогти бабусям не лише проднаборами, а "конкретними справами".

"І я, як обіцяв, покажу, що означає працював депутата-мажоритарника. Я вам покажу, що означає десятки чи сотні тисяч відпрацьованих звернень, вирішених питань, заасфальтованих дір… Сила будь-якого політика – не в проднаборі!", - продовжив пафос колишній член команди Черновецького.

На останок Довгий пожалівся на журналістів, від "бруду" яких йому "хочеться плакати", і зізнався, що агітує за себе стаханівськими темпами – особисто обходить за день мінімум 100 квартир.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 93.79.75.---gasan..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,униженные и оскорбленные!!!!!!!!(((((,,и понеслась обработка бытлохтората!!!!
IP: 212.26.142.---YOUshenko..
Ось це в моєму розумінні – "по-новому". В якому сенсі? Тому що це по-людськи. Тут нема жодного іншого напису, крім "До святкового столу", - продемонстрував Довгий бабусям білу коробку з харчами. А далі все буде "по-старому", з агітацією та іншими викрутасами: бачив вчора на бульварі Труда "Газель", повністю забиту агітматеріалом. Білим таким, з червоними літерами, та портретом школяра-відмінника Лесика. Пане Олесю, жителі Дніпровського району просять не кидати таку велику кількість макулатури у наші поштові скриньки, там і так вистачає всілякого рекламного мотлоху. Інакше будемо молити пана Кличка захистити нас, так би мовити у спарингу, по-чоловічому :)
IP: 82.207.91.---zeltz826..
ПІЛЯТТТЬ!!! Коли вже прихлопнуть цього Телесика сирливого?!
IP: 93.75.184.---vasiafa..
уже один раз с Ленькой космосом и молодой командой раздербанили весь Киев, теперь значит по новому""" захотелось......
IP: 77.123.253.---dk6565..
Обидно, что таких верных и лоховских глаз, которые находятся в зале, в Украине львиная доля. Дело не в Олесе, не он так другой и от другой партии будет вешать лапшу, а люмпены будут рады ущербному торрмозку или добавки в 30 гривен.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації