Євромайдан. День 2

227 переглядів
37
П'ятниця, 22 листопада 2013, 16:49

22 листопада головна задача - утримати Євромайдан, куди напередодні прийшли громадяни, обурені рішенням Азарова про відкладення підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Станом на 19.10 вечора п’ятниці на центральній площі Києва зібралося від 2 до 3 тисяч людей.

Вдень був і привід для тривоги.

Невеличкий конфлікт стався через спроби київської влади встановити на Майдані Незалежності різдвяні будиночки та металеві щити.

Звичайно, це обурило мітингувальників.

Тому, коли на Майдан вийшли правоохоронці в шоломах, люди одразу заговорили про те, що можливий розгін. Однак міліція запевнила, що турбуватиметься лише про охорону правопорядку.

Фото першого дня Євромайдана дивіться тут

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Перші сутички на Майдані почалися приблизно о 21 вечора, коли активісти почали встановлювати в центрі міста намети.  Правоохоронці під вигуки "Ганьба!" їх демонтували. Ніхто з мітингувальників не постраждав.

Спроби встановити намети або щось схоже на них повторювалися. Але одразу на місце з'являлася міліція.

 

 
 
 
 
 
 

Всі фото Дмитра Ларіна

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 2.33.4.---Ljuba Markovets..
Viktor Hristov: Підтримуємо всіх вас, що на майдані всім серцем! Люди тепер час показати, що не донецьке бидло керує нашою країною і вийти на вулицю і сказати НІ разом. Пора показати що в Україні є демократія і вона сильніше за олігархами, за бюрократами, за всіх грабіжників! Будьмо разом за незалежну Україну в Європейській сім'ї, де вона належить.
Poboremo!
IP: 176.8.255.---kazuava..
намети провокатори встановлювали, бережіться їх. З Донецька зараз пачками відправляють на Київ таких. Допоможи Господи Україні))
IP: 46.200.40.---Vasia_..
Пачками підвозитимуть в неділю вранці бюджетників. Уже тепер мобілізують працівників держустанов голів деяких сільських рад навколишніх областей та під приводом вшанування жертв голодомору вранці 24 листопада доставлятимуть у Київ. Ось серед кого потрібно проводити роботу.
IP: 37.19.152.---Не москаль..
кацапську банду - геть з України!!! Вони хотять мене відправити в сересере? Знову Україну вкласти голодом? Репресіями! Геть бидлоту!
IP: 46.203.134.---Van Helsing..
Не москаль: Майдан поддерживаю! Мы европейская страна, и не дадим бандитам решать за нас! А ты, и д и о т и провокатор, на кого работаешь? На майдане не спрашивают, хохол ты или кацап,
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації