Порошенко і обіцянка відновити "Динамо"

745 переглядів
8
Субота, 19 квітня 2014, 14:17

Кандидат у президенти Петро Порошенко не пам'ятає своєї обіцянки, яку він дав зі сцени на Майдані - щодо "відновлення бруківки на вул.Грушевського та стадіону Динамо протягом одного дня після перемоги Майдану".

Це випливає з відповіді політика журналістам.

"Я обіцяю, що після нашої перемоги ми відновимо бруківку на Грушевського та стадіон "Динамо" за одну добу", - заявляв Порошенко.

У сюжеті ж йдеться про те, що стадіон вже майже відновили за рахунок футбольного клубу. Разом з тим Порошенко виправдовується тим, що ремонту заважали барикади.

У свою чергу на сторінці кандидата у президенти Петра Порошенка з'явилася публікація відео від 4 квітня 2014 року, в якому "сотники самооборони Майдану розказують як починалась реконструкція і хто її здійснює". 

Також у прес-службі політика зазначили: "Будівельні відновлювальні роботи ведуть люди, які стояли на Майдані від самого початку. Представниками Петра Порошенка було досягнуто домовленість із сотниками, які тримають варту на барикадах по вул.Грушевського щодо початку робіт, що мали розпочатись відразу по завершенню 40-денного трауру за загиблими. Саме тому роботи розпочалися лише на наступний день, а не раніше чи пізніше, без зайвого галасу й пафосу вже замостили тратури та інші вільні ділянки".

"З огляду на те, що є приниципова позиція сотників щодо неможливості рухати барикади до 25 травня, роботи з відновлення вул.Грушевського ведуться лише в тих місцях де вони не встановлені. Усі роботи щодо відновлення бруківки на Грушевського будуть проведені в повному обсязі, як і було заявлено Петром Порошенком", - додали у прес-службі політика.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 144.76.166.---..
Порося .
IP: 144.76.166.---vivtarus444..
Reki: За БОГОМОЛЕЦЬ. Є шанс, що олігархічна шобла не посміє піти проти народного Президента у цій критичній для держави ситуації.
IP: 78.154.164.---..
Богомолець слаба, грыценко, тягнибок, конечно не все приветствуют их взгляды но они точно за Украину.
IP: 194.44.82.---..
А може дійсно голосувати за пані Богомолець. Нібито жінка виведе Україну з прірви політичної та економічної, але вже точно, що це буде не Тимошенко.
IP: 46.119.113.---..
яким буде порошенко президентом коли в нього бізнес в рассєї?
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації