Порошенко - про реалізацію мирного плану та обороноздатність України

32 перегляди
6
Неділя, 12 жовтня 2014, 21:50

Президент України у своєму зверненні заявив про реалізацію Мирного плану та зміцнення обороноздатності держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 188.163.16.---Лика Сафронова..
Много лет большенство верило во все то что говорилось по телевизару и полит рекламе бно за поседние годы все координально изменилось а наши политики к этому немогут еше превыкнуть !!!((работают по схеме пипол схавает !!((но пипол нехавает эту предвыборную гонку с враньем но пока еше не созрел на новый майдан !!!чтоб немного отрезьвить политеков что с ними можно зделать тоже что и Я нуковичем
IP: 188.130.206.---муська.....
Лика Сафронова: Як на мене все гірше, вони прекрасно розуміють, що Майдан. можна сказати, ще не розійшовся і бояться його більше ніж колись кривавий яник, от і хочуть "знищити" чи фізично чи морально патріотів. щоб продовжити напрям януКОвича. Всі кадрові перестановки, люди. котрі оточують його. котрі в його списку - це все плювок в сторону Майдану.
IP: 109.122.4.---Анна Черкасова..
Мене просто нудить від ганебної гри цього поганого актора. Схожо що хтось його вчив риторики і переконливої жестикуляції, але виходить це в нього просто паскудно. Видно, що його зовсім не турбує доля України. Лише - як він виглядає на трибуні.
IP: 37.53.99.---Dyadya Fedor..
ющенко так апельсинки с гамерики 9лет действуют
IP: 95.67.123.---Oxano4ka..
Про який мирний план він говорить, коли навіть зараз, під час так званого перемир"я, російські терористи постійно порушують тишу і убивають наших військових та мирних громадян? Скільки можна вести таку бездарну політику? Тільки півроку як на посаді, а його вже всі ненавидять.
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації