На українські екрани виходить повнометражний документальниий фільм від #Babylon’13

53 перегляди
4
#Babylon'13
Понеділок, 24 листопада 2014, 16:06

27-го листопада на українські екрани виходить повнометражний документальниий фільм творчого об’єднання #Babylon’13 "Сильніше, ніж зброя".

Як йдеться у повідомленні об'єднання, фільм показує "еволюцію українських реалій від стихійної спроби захоплення Адміністрації Президента 1-го грудня до кривавих боїв у руїнах донецького аеропорту".

#Babylon’13 - група українських кінематографістыв, яку було засновано одразу ж після брутального розгону Євромайдану наприкінці листопада 2013 року. Акумулюючи творчі зусилля понад 50 кінематографістів, за рік було створено більше 170 фільмів.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 178.151.245.---Bogdan Netrebko..
Это позор и безобразие, что на революции чести и достоинства кто-то пиарится и зарабатывает деньги. Люди видели этот фильм, документальным его называют с натяжкой, так как он не отображает масштаб события. Позор нашим телеканалам, которые при наличии огромного массива съемок так и не смогли выделить сотрудников и время, что бы сделать нормальный документальный фильм о Майдане. Майдан шел 94 дня. Кроме тех, кто в нем участвовал и поддерживал, остальные ничего не поняли. Остальные - это Крым, Донбасс и вся Россия. Отсюда 1000 спекуляций и передергиваний фактов и ненависть к нашей революции и столько проблем. Отсюда слухи о перевороте, хунте. Этот фильм (которого нет) по-прежнему не потерял своей актуальности как оружие для прочистки мозгов россиянам и всем скептикам среди граждан Украины.
IP: 193.93.184.---dnipro..
Bogdan Netrebko: Не згоден в цьому моменті. І Крим, і Донбас і Росія все прекрасно розуміють - ці уривки вони могли і самі подивитись, наприклад. Вони просто НЕ ХОЧУТЬ розуміти. А причина проста. За 20 років Росія не змінилась - хоча мала змогу. І її еліти, і її насєлєніє в переважній більшості хоче одного - вазраждєніє імперії. І їм пофіг скільки жертв потрібно зробити зараз на Донбасі чи в минулому Голодоморі 32-33 років і т.п. Виправдання одне - ета нада для вєлікай імпєрії. Наша вина тільки в тому, що ДРУЖНО і ТВЕРДО ВСІМ НАРОДОМ не протистоїмо цьому. Якщо ми так зробимо (як Прибалти, наприклад), то зразу ж Росія все зрозуміє про Майдан.Bogdan Netrebko:
IP: 31.41.115.---Олександр Лісовський..
І на Майдані і на АТО купа придворних волонтерів і гламурних ЗМІ заробляють некисле бабло. Так шо хавайте, бидло-електорат і не рипайтесь!
IP: 144.76.166.---Свідок..
Наше кино круче ху@йловского.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації