"Азов" – щоденник українського сержанта. Випуск 1

7768 переглядів
0
Неділя, 3 липня 2016, 21:47

У Києві на тренувальній базі полку "Азов", у першій спеціалізованій школі, створеній за стандартами НАТО, почали підготовку сержантів. 
  
"Військова школа імені Євгена Коновальця" - перша в країні спеціалізована школа для підготовки сержантів. Тут добровольці, які прийшли з цивільного життя відразу на фронт, мають можливість одержати не базове знання "курсу молодого бійця", а якісну військову освіту.
 
У першому наборі - всього 50 курсантів. Школу урочисто відкрили у квітні. Керівники школи і основні інструктори - офіцери грузинської армії.  

"У школі навчатимуться 50 військовослужбовців полку "Азов", які першими отримуватимуть новий досвід навчання за стандартами армій НАТО з посиленою фізичною і психологічною підготовкою. Бійці навчатимуться за принципово новою програмою, яка спрямована на сучасні бойові дії, на те, щоб українська армія стала потужнішою", - розповів командир нової школи, колишній командир грузинського спецназу Георгій.
 
"Українська правда" спільно з прес-службою полку "Азов" розповідатиме про те, як йде навчання. Наразі - перший випуск "Щоденника українського сержанта". 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації