Порошенко - Ющенку: Слухай, ну чого ти прив’язався до цієї дури?!

Среда, 6 июля 2005, 13:07
Читайте також:

Чи змусила УП Мельниченка дати розмову Порошенка-Кучми?

Лист Мельниченка всім, всім, всім




7.06.2000 р Кучма-Порошенко

Порошенко:... Я - член Вашої команди! Буду виконувати любий Ваш наказ! Там де Ви скажете!

Кучма: Ну це зрозуміло.

Порошенко: Я раз в житті зробив вибір і тут ніяких не буде змін! Але я вважаю, що на сьогоднішній день в Парламенті теж буде непроста ситуація. Особливо якщо зараз з Юлею, відняти. Буде розсипатись Батьківщина. То треба підібрати цих всіх, тому що вона йде.

Кучма: Ну з Юлі то кінець-кінцем кінець прийде. Вона ж виступає, так сказать, у. Наші не дають інформацію, но "Файненшл Таймс" дав. Вона йде в справі Лазаренка в Сполучених Штатах Америки.

Порошенко: Я підійшов до Ющенка, на цьому прийомі з Клінтоном, бачу що він такий розчарований. Каже: "Як ми будемо виходити?". Кажу: "Мовчи! Слухай, ну чого ти прив’язався до цієї дури?! Здай її і ми сформуємо нормальну команду! Ну не можна ж так робити".

Кучма: Вона ж. Питання в тому, що не він керує, а вона керує – їм! Вона як тряпку його. І шо які там ці самі ?

Порошенко: Фінансових там не має. Нібито через дружину, нібито то там ще через щось.

Кучма: Да я ... Шо він наліво не їздить? Чи шо? Я ж знаю, що він тікає часто, блядь, і куди він їзде, йоб твою. Я ж, я ж знаю. Дружина! Що там любов чи що?! Ну те, що вона американка блядь і держдеп, вона ж із ЦРУ!

Порошенко: Канешно.

Кучма: Всі знають, господи. І він же знає звідкіля вона.

Порошенко: Ну на сьогоднішній день важко передбачити, але я вважаю, що зараз буде невчасно якісь зміни робити. Нада заставить щоб він її здав, та й все........

Кучма: Ну я ж вчора сказав, це питання Прем’єр-міністра. Він згідно з Конституції повинен. Так що я цього доведу до кінця. Ми сьогодні, ми за 5 місяців використали вже з нашого резерву газа 31 мільярд, а сім і п’ять взяли додатково, на 600 мільйонів доларів, по 80 доларів йому платили блядь, завдячуючи Юлі, глядь, і осталось до кінця року 19 мільярдів

Порошенко: Нє ну так не можна! Треба зміни робити. Але Суркіса і Волкова … теж не можна, треба щоб державні інтереси пройшли. А то тут одні олігархи, інші олігархи а потом. Я в енергетичному бізнесі ніколи не був, але …

Кучма: Ну приватизації то обленерго.

Порошенко: Робить Суркіс.

Кучма: Да! Ну я ж не хочу счас займатись приватизацією, бо немає іноземного інвестора.

Порошенко: Абсолютно вірне рішення.

Кучма: Знов Суркіс купив?

Порошенко: Знову купить....

Кучма: Але ми і більшість розвалимо к чортової матері, бо весь час же загострюється. Значить Юля ж розкручує, так сказать, олігархів, блядь, а сама то Господі! Вона тільки за 96-97, тільки в Кіпр перевела 350 мільйонів доларів, із Енергетичних Систем.

Порошенко: Леонід Данилович! Якби зараз пройтись по депутатах яким чином…….

Кучма: За 2 роки

Порошенко: Якби зараз закрутити по депутатах щоб вони, зрозуміли, що варто звідти повиходити.

Кучма: З "Батьківщини" (фракція Тимошенко - УП)?

Порошенко: З "Батьківщини", то це б суттєво стабілізувало ситуацію в більшості. І будь які її кроки уже б нічого не змогли зробити в парламенті, загрози б для більшості вже не було.… І стойких би там лишилося мало.

Кучма: Ну поки ми її, як кажемо, не чіпаємо бо...

Порошенко: Да, да і в такому випадку загрози для більшості не було б. Я це ще тримаю конфіденційно, але до мене вже підходили з Юлиної фракції. Обговорювати так би мовити умови переходу.

Кучма: Ну поки вона тримається. Але ж ми перекриємо їй всі канали

Порошенко: Нада переговорить з Азаровим. Дійсно, щоб ті бізнесмени, які сьогодні її фінансують трохи, щоб вийшли звідти. Щоб їм дали зрозуміти що...

Кучма: (Перебиває) Які знаходяться в "Батьківщині"?

Порошенко: В "Батьківщині".

Кучма: Ну а хто там?

Порошенко: Ну є там і Сафронов… є там і Ременюк… Вони вирішують всі свої проблеми через Юлю. Ну хай Азаров...

Кучма: Ну, ми їм наступимо на яйця! Ми ж нікого ще не чіпали.

Порошенко: Це ж не для того, щоб людям погано зробити. А щоб більшість підреалізувати. Тому що вона зробить черговий якийсь..

Кучма: Ні! Так ти можеш сказати (не посилаючись на президента): "Хлопці! Ви ж розумієте, що далі влада так дивитися не буде! Ми ж вас прижмемо так, що от вас останеться одне мокре місце! І все".

Порошенко: Все це зрозуміло.




7.06.2000 Кучма-Порошенко-Бевз

КУЧМА: Я з тобою порадиться хочу. Що там за ситуація у Вінниці? Щоб не опинились ми у розбитого корита, бля.

ПОРОШЕНКО: Та там як і у Запоріжжі.

КУЧМА: Запоріжжі. Ціна губернаторові, блядь, Запоріжжя.

ПОРОШЕНКО: Я думаю, що якщо губернатор не може провести мера, то гріш ціна такому губернатору. Я тільки вчора повернувся з Вінниці, два дні там працював. Ну там щиро, відверто кажучи, то місяць тому ситуація була тривожна. Іванов погодив кандидатуру, яка фактично на той час…

КУЧМА:(перебиває) Не мала шансів да?

ПОРОШЕНКО: Не мала! Ну не дуже підтримку з боку більшості громадськості. Тільки мені Іванов сказав, що він з вами кандидатуру погодив і погодив щоб я включився в цей процес. По перше я виділив фінансування, по друге я прислав...з Києва., на сьогоднішній день ми провели…., провели останнє соціологічне опитування на 3 червня, він на першому місці. Це вже виконано... Паховський.

КУЧМА: Як його прізвище?

ПОРОШЕНКО: Паховський.

КУЧМА: Паховський

ПОРОШЕНКО: Він заступник голови облдержадміністрації.

КУЧМА:Якими питаннями він займається?

ПОРОШЕНКО: Він займався промисловістю, до цього працював головою фонду, обласного фонду відділення держмайна.

КУЧМА: Угу.

ПОРОШЕНКО: Які проблеми можуть ускладнити цю ситуацію? Знов таки тут нема ні друзів нічого, тому, що ми повинні перемагати.

Перше - правоохоронні органи мають певні стосунки з другим кандидатом, який має другий рейтинг, а весь час йшов на першому місці, його прізвище Коробкін, він місцевий бізнесмен, має давні, дуже плотні стосунки з начальником УВС області Бевзем Валерієм, і Бевз його так би мовити..

КУЧМА:Слухай це ж новий там начальник УВС. Ми ж Бевза забрали із Чернігівської області і перекинули на цю.

ПОРОШЕНКО: На Вінницю. Він, Бевз, має стосунки з цим Коробкіним, новий начальник управління внутрішніх справ. Він, Бевз, же вінничанин він звідси виріс.

КУЧМА: Да! Ну йому зробили, так-сказать, добру послугу, хай ...

ПОРОШЕНКО: Да і я, по суті я його розумію, він не помагає йому, але оскільки він його давно знає, то він так би мовити..., і цей бізнесмен був впевнений в своїй перемозі, витратив гроші, і не погоджувався іти на те, щоб знімати свою кандидатуру, хоча за шо його було там брати було більше ніж достатньо.

Більше того була певна домовленість з керівником податкової адміністрації області, щоб його не трогать.

Но, маємо те, що маємо і в цих умовах я двічі говорив з губернатором, щоб теж переговорив з правоохоронними органами. Я розумію коли ми з червоними боремось, але коли ми наші голоси розпорошуємо і даємо підстави щоб пройшов червоний то це недоцільно. Двічі збирав, останній раз збирали на тому тижні, але таких серйозних зрушень в цьому напрямку не відбулось. Але, робота продовжується .

КУЧМА: А що за бізнесмен? Чим він займається?

ПОРОШЕНКО: Нічим серйозним. В нього і ресторанний бізнес, місцевий такий шо... від міської влади...

КУЧМА: А цей Коробкін да?

ПОРОШЕНКО: А цей Коробкін да. Но, ми вчора провели три потужні акції,…вчора я туди виділив чотири машини, виділив туди гроші, ми провели там телевізійні акції. Нібито, нібито все повинно бути гаразд. Якщо не буде провокацій збоку Дворкіса…

КУЧМА:Я счас Бевза за яйця, блядь, візьму скажу, блядь, якщо програєш...

ПОРОШЕНКО: І по виборам у Вінниці Леонід Данилович я теж повинен проінформувати. Сьогодні там Мороз. На п’ятницю - суботу туда їде Симоненко і в ту неділю був Матвієнко. Вони всі підтримують лівого кандидата (Назарчука?)

КУЧМА: А хто він такий? А! Це бувший цей самий...

ПОРОШЕНКО: Це колишній голова Облради… З ним можна працювати,… там проти ... вже порушили кримінальну справу. Я з ним зустрічався і кажу: Іван іди заступником голови... і все. Він би пішов, але оцей тиск Мороза-Симоненка на нього вони його як прапор висунули...

КУЧМА: З’єднайте мене з начальником міліції, начальником УВД Вінницької області Бевзом.

Секретар: Добре. Єсть.

КУЧМА:Тільки не з Київським а з Вінницьким, блядь. Я йому сам скажу.

ПОРОШЕНКО: Я думаю якщо він скаже то все буде нормально.

КУЧМА: А куди він дінеться. Слухай я його спас з Чернівців, блядь… Треба було вигонять його з міліції, я його в Чернігівську отправив, а тепер на підвищення…

КУЧМА: (по телефону з Бевзом) Слухай? А чого в тебе розбіжності з Івановим по кандидатурі на пост мера, а? Не віриш? Тому я тебе прошу, так сказать, ви повинні бути так сказать в одній команді.

І ваше завдання провести ту кандидатуру яка буде співпрацювати з обласною адміністрацією, а не буде в цьому самому блядь в опозиції блядь. Да, да. (Сміється) Мені сказали що Бевз став Коробкіна підтримувати, там. Да! Вот правильно! Я тебе на батьківщину повертав не для того щоб ти там чиюсь політику проводив. А ти політику Президента повинен проводити. Да чи ні?

P.S. "Українська правда" готова подати думку Петра Порошенка щодо оприлюднених розмов та заяв Мельниченка.

Минулого тижня в інтерв’ю "Українській правді" Порошенко назвав "хворобою" інформацію, що він намагаєтеся відвести удар від Кучми, і реалізовує, як каже Мельниченко, "злочинний план Бориса Березовського"...

"Я Березовського ніколи не бачив в житті, і бажання не маю. Так само як і Мельниченка. От!" – сказав Порошенко.


Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Главное на Украинской правде