Активисты пикетируют заседание СНБО. Требуют ответить на агрессию РФ

Суббота, 12 апреля 2014, 22:06

Автомайдан и Автодозор пікетують засідання РНБО з вимогою зупинити агресію Росії на сході України.

Про це повідомили активісти, які наразі знаходяться біля МВС, де засідає РНБО.

"Засідання з цього приводу мало бути проведено кілька тижнів тому, бо дії були очевидні. Бездіяльність в.о. президента Олександра Турчинова та його команди призводить до втрати територіальної цілісності", - заявили активісти. 

Фото Oleksandr Kravtsov
 

Позже один из активистов Виталий Уманец сообщил: "На вул.Богомольця под МВД и.о. президента Александра Турчинова хватали за руки, но он убежал. Сейчас народ собирается ехать к нему домой в Протасов Яр".

Як відомо, раніше в МВС заявили: на кордоні Полтавської та Харківської областей представники МВС України затримали 10 автобусів, у яких їхали близько 70 озброєних людей, переважно молоді чоловіки.

У свою чергу активісти повідомили, що на КПП Чутово "наших побили, розбили машини", міліція створила блок-пост з БТРом і десятками автоматників.

"Сотня побитих. Розбиті авто. Витягали з рейсових маршруток і били чоловіків, що не мали прописки східняків (східних областей). Але на більшість машин менти нападали відразу. Бачили київські номери, били скло, тикали автоматами та били прикладами", - заявили активісти.

12 квітня у  низці міст східної України озброєні сепаратисти захопили держбудівлі, управління МВС та СБУ та вимагають проведення референдуму та федералізації.

Украинская правда 

"Украинская правда" в Threads

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Все новости...