1 вересня 2000

Архів

Новини
21:55
Польща показала Росії язика
Польща не дає згоди на будівництво нового російського газопроводу в обхід України. Позицію Польщі з цього болючого для України питання виклав прем'єр Ющенко після зустрічі зі своїм польським колегою Єжи Бузеком. Прем'єри зустрілися черговий раз у п'ятницю у Кракові і провели нетривалі переговори.
21:15
В Україні вводиться надзвичайний стан. Поки що на енергоринку
Національна комісія з регулювання електроенергетики (НКРЭ) ввела надзвичайну ситуацію на Оптовому ринку електричної енергії України у зв'язку із зупинкою 3-го енергоблоку Рівненської АЕС і коливаннями частоти струму у мережах.
20:00
Кучма - Ющенку: Я вам не перестаю дивуватися!
Заявивши, що від підсумків роботи місії МВФ в Україні залежить доля Ющенка, президент Кучма не заспокоївся. Він продовжує висловлювати невдоволення з приводу Кабінету міністрів. На цей раз, знаходячись у робочій поїздці у Тернопільській області, президент знову здивувався позиції Кабінету міністрів у паливно-енергетичному комплексі.
18:30
Немає пророку у своїй Вітчизні
Прем'єр-міністру України Віктору Ющенка присвоєно перше почесне звання "Людина року", яке з нинішнього року присуджується на економічному форумі "Криниця" у Польщі. Рішення про присудження цього почесного звання українському прем'єру В.Ющенко оголосив у п'ятницю у Криниці Гурської голова Ради форуму, депутат Сейму Польщі Зиґмунд Бердиховський.
17:30
Генпрокуратура знов повідомляє сенсацію про діяльність ЕЭСУ
Сенсаційну новину повідомив у п'ятницю перший замгенпрокурора Микола Обіход, який спеціалізується у справах ЄЕСУ і Павла Лазаренка. За даними Генпрокуратури, працівники корпорації займалися підслуховуванням приватних телефонних розмов.
16:30
Олександр Мороз про ініціаторів можливої політичної кризи
Напередодні нового політичного сезону вистачає всіляких прогнозів. Практично всі вони зводяться до можливого загострення політичної кризи, не виключається і відставка уряду,... Несподіваний висновок з цього зробив лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз.
00:00
"Імплементація по-кучмівськи" як момент істини для української націонал-демократії
Напевно, не тільки я відчув шок при оголошенні результатів голосування за "президентський" законопроект про "імплементацію" результатів так званого "референдуму". Ні, мене зовсім не здивувала одностайність позиції "Відродження регіонів", СДПУ(о), НДП чи "Солідарності". А от голосування фракції НРУ - приголомшило...
00:00
"Независимая Газета" прогнозує наслідки посилення режиму на україно-російському кордоні
Російська преса досить активно обговорює вихід Росії з Бішкекської угоди і можливе введення віз на просторі СНД. Відразу обмовимося, що, як затверджують офіційні особи України і Росії, громадянам України нічого не загрожує - максимум, чого варто побоюватись, так це запровадження закордонних паспортів для поїздок українців в РФ.
00:00
Росія планує побудувати газопровід в Європу в обхід України
Останнім часом помітно загострилася полеміка з приводу постачання російського газу на Україну. Протягом кількох тижнів Москва і Київ безуспішно намагаються досягнути домовленості про українську заборгованість і фінансування нових поставок газу.