1 листопада 2003

Архів

Новини
20:11
День оголошення війни
Такого, як відбулося у Донецьку, не пам'ятає ніхто з нашоукраїнців. Результат цих подій – жорстока сварка між донецькими і "Нашою Україною". І тим гірше, якщо донецькі лише виконували програму, написану Медведчуком. Це показує, що "понти ганяти" вони можуть тільки на стадіоні "Шахтар".
16:45
Події в Донецьку очима донецьких
Люди кричали усе, що їм говорив мегафон, навіть не розбираючи змісту слів. Гучномовець сказав "Ющенко, геть", і юрба повторила. Але той же гучномовець, напевно, заради жарту сказав "Давайте разом: "Ганьба рудому Кучмі!". И усі разом повторили це "гасло". Люди просто змерзли і випили усе, що їм налили.
14:34
Мстити за образу свого сина Янукович повинен не "Нашій Україні", а місцевим журналістам
Народний депутат від "Нашої України" Микола Мартиненко заявляє, що інформація про зв'язок сина Януковича з фірмою, що розмістила на біг-бордах у Донецьку
13:54
ЮЩЕНКО У ЛЬВОВІ ЗІБРАВ 15 000
"Усе проходить дуже організовано. Мітинг не заважає руху транспорту, і навіть ходить трамвай".
13:49
Звільнення Піскуна - удар по Пінчуку
"Для Януковича, що бачить себе єдиним кандидатом від влади, свій генпрокурор "був би вкрай доречним". У той же час відставка Піскуна називається ударом по інтересах Віктора Пінчука.
13:30
ЗА ОБРАЗУ СЕБЕ І СИНА ЯНУКОВИЧ ОБІЦЯЄ "РОЗІБРАТИСЯ" З ЮЩЕНКІВЦЯМИ
"Обвинувачення на мою адресу, та ще на адресу моєї родини - я з цими питанням розберуся, і буде конкретна відповідь", - сказав Янукович.
12:24
США РОЗЧАРОВАНІ ВІЙНОЮ ПРОТИ ЮЩЕНКА В ДОНЕЦЬКУ
"Сполучені Штати підтримують право українського народу обирати собі лідера. Люди мають право почути точки зору усіх політичних партій", - додав посол США
12:13
Ющенко: Замість Піскуна, який знайшов убивць Гонгадзе, прийде "караючий меч партії"
Він відзначив, що Генпрокуратура "отримала нові обставини і наблизилася до відповіді, хто замовив і скоїв убивство Георгія Гонгадзе.
11:43
Янукович вирішив, чия нафта піде по "Одеса-Броди"?
Така домовленість досягнута в п'ятницю в Баку на зустрічі прем'єр-міністра України Віктора Януковича з президентом Азербайджану
11:43
ФОРУМ "НАШОЇ УКРАЇНИ" У ЛЬВОВІ ПОЧАВСЯ НА ВЕЛОТРЕКУ, АЛЕ БЕЗ ЖИВЛЕННЯ
Форум демократичних сил у Львові в суботу відбудеться, як і планувалося, на велотреку Спортивного клубу армії Західного оперативного командування.
11:26
Пустовойтенко визначився, що хоче бути президентом
Лідер Народно-демократичної партії України, колишній прем’єр-міністр Валерій Пустовойтенко хоче балотуватися на посаду президента на виборах наступного року.
10:21
Тимошенко хоче призначати Генпрокурора і мати офіційний статус опозиціонерки
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що зі зміною генерального прокурора репресії проти неї посиляться.