2 червня 2000

Архів

Новини
16:30
"Історичний візит" з минулого
Декілька днів залишилось до приїзду президента США Біла Клінтона у Київ і його звернення до українського народу на Михайлівській площі. Втомлена святом міста і великою кількістю безкоштовних розваг київська публіка може і не сприйняти "історичний візит", як щось варте уваги.
13:45
Адвокати Лазаренка готові оскаржити у суді інформацію про висунення звинувачень екс-прем"єру
Адвокати Павла Лазаренка вважають інформацію про висунення звинувачень неправдивою. У заяві, яку передала в УП адвокат Лазаренка Марина Долгопола, йдеться, що в окружному суді Північного округу штату Каліфорнія (Сан-Франциско) в США, "жодних судових засідань стосовно П.Лазаренка цими днями не проводилося."
13:00
Коментарі
Українська сторона вимагатиме, щоб Павла Лазаренко передали Україні для проведення судового розслідування, заявив в інтерв'ю УП прес-секретар президента Олександр Мартиненко. Він повідомив, що Кучма вже знає про звинувачення з боку американської юстиції стосовно Лазаренка і, за його словами, президент "взяв цю інформацію до відома".
11:35
Лазаренку загрожує 20 років в'язниці та $500 тисяч штрафу
Колишнього прем'єр-міністра України Павла Лазаренка офіційно звинувачено Великим федеральним журі США у відмиванні $114 млн.