3 січня 2002

Архів

Новини
19:49
Казка про пильну та справедливу ДПАУ і недоброго суддю Василенка
Суддя київського апеляційного суду Юрій Василенко, відомий своєю незаангажованістю, відчув за спиною пихкання і ляскіт владного катка. Цього разу його скеровує рука Державної податкової, яка в особі генерал-лейтенанта С.Піскуна звинуватила Юрія Олександровича в використанні статусу судді в передвиборчих цілях.
16:54
Кучма підписав "суперечливий" держбюджет-2002
На думку глави держави, "недоліки і протиріччя, які містить основний фінансовий документ, будуть ускладнювати процес його виконання, негативно впливати на рішення поточних і стратегічних соціально-економічних завдань".
15:14
Україна вдруге поспіль у чорному списку звіту "Репортерів без кордонів"
Вдруге щорічний звіт "Репортерів без кордонів" згадує Україну у переліку семи
13:57
Все змішалося: Новий рік, коні, люди, вибори, адмінресурс…
У Новорічну ніч багато дітей у Криму, які вже вміють читати, трохи було не переплутали кримського спікера із Дідом Морозом. Відкриваючи подарунки з цукерками, дітлахи натикалися на записку, де був намальований блакитний Дід Мороз, а поруч з ним - скромний текст.
12:49
У 2001 році зафіксовано рекордно низький рівень інфляції
Таким чином річний показник інфляції в Україні в 2001 році становив 6,1%. Джерело зазначило, що річний показник в 2001 році став рекордно низьким за всі роки незалежності України.
12:07
Створено блок зелених - без ПЗУ і екологів Рабіновича
Зелена партія України і Екологічна партія України створили виборчий блок "Зелені за майбутнє"
12:06
У ТУНДРи будуть свої козаки
Рада отаманів Союзу козаків Південно-Східної України Війська Запорізького
09:08
Трансферні пристрасті по Реброву продовжуються
Форвард збірної України та лондонського "Тоттенхема" Сергій Ребров продовжує бути одним з головних героїв трансферних чуток в Європі. Цього разу Реброва окрім римського "Лаціо", "сватають" в іспанські клуби "Валенсія" та "Барселона".