3 липня 2004

Архів

Новини
19:50
"Чорний піар": Як "Мороз" назвав "Ющенка" зрадником
У листі Ющенко називається "агентом Кремля" та (!) "гарантом інтересів російського капіталу", якого Мороз закликає будь-що не допустити до влади. СПУ називає листівку "чорною технологією". Керівник Полтавського обкому СПУ заявив, що цей лист вигідний Ющенку і, можливо, "нашоукраїнці" його і поширили.
16:55
Перед тим, як іти у президенти, Ющенко поїхав за благословенням
День напередодні офіційного висування на посаду президента Віктор Ющенко провів у рідному селі Хоружівка, що на Сумщині.
16:26
Парторганізація соратниці Януковича підтримає Ющенка
Сімферопольська міська організація Демократичної партії України має намір підтримати кандидатуру Віктора Ющенка на президентських виборах у жовтні цього року.
15:34
Чи хочуть російські політтехнологи виборчої війни в Україні?
В Україну в черговий раз очікується нова хвиля міграції російських політтехнологів. Це підтверджується ще й інформацією про те, що нібито у штабі Януковича вже спробували свої сили кілька груп російських політтехнологів, але до сьогодні конкурс серед іноземнців на вакантні посади триває.
14:55
Литвин не хоче у сесійній залі алігаторів. І виставляє умову Януковичу
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин відмовився від своєї ідеї запровадження інституту парламенських приставів, які б блокували депутатів-бешкетників.
14:55
Пустовойтенка висуватимуть у президенти. Перед тим він має домовитись з Януковичем?
Політрада Народно-демократичної партії України пропонує з'їздові партії, що запланований на 10 липня в
13:51
Кучма і Путін у Москві вивчають, на яку конячку поставити
Президент України Леонід Кучма разом з іншими главами держав-учасниць СНД відвідує в суботу московський
13:17
Пінчук заснував у Ялті форум, а потім повезе гостей в Лісабон на футбол
"Найвідоміший учасник – колишній прем’єр Канади пан Кретьєн. Із Німеччини приїхав радник Шредера. Із Франції приїхав Строс-Кан, депутат парламенту. Із
00:01
В УКРАЇНІ ПОЧАЛИСЯ ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА
Віктор Ющенко планує іти на вибори шляхом самовисунення, 4 червня на Співочому полі в Києві має відбутися акція у підтримку його кандидатури.