4 травня 2004

Архів

Новини
18:58
Іван Заєць: "В принципі, раніше 1 Травня відбувалися політичні мордобої"
Юрій Луценко: Ющенко не хоче говорити про єдину програму та команду дій. Очевидно, доведеться висувати окремого кандидата від Соцпартії – Олександра Мороза, який буде достойною альтернативою іншим. Але при цьому я наполягав би на підписанні угоди про ненапад між усіма опозиційними фракціями
18:37
РАДА ЄВРОПИ ВИМАГАЄ АНУЛЮВАТИ ВИБОРИ В МУКАЧЕВОМУ
Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи пропонує визнати результати виборів у Мукачевому недійсними та призначити повторні вибори.
16:39
Україна, Йорданія та Марокко найкраще готові стати "друзями ЄС"
Україна разом з Іорданією та Марокко більше інших країн відповідає критеріям для приєднання до програми Євросоюзу "Розширена Європа".
16:37
Аліна Козіч – абсолютна чемпіонка Європи
16:36
У поразці від Брюстера винуватий сам Кличко?
16:35
"Чорноморець" перешустрив "Шахтар"
16:34
Юніори Яковенка виходять у фінальну частину Євро-2004
16:32
Україна залишається серед еліти
Збірна України вже вкотре зуміла втриматися серед еліти світового хокею незважаючи на той безлад та пригнічений стан цього виду спорту в країні. В останній грі турніру з Казахстаном українців влаштовувала навіть нічия, щоб за рік в Австрії знову опинитися серед найсильніших команд планети.
16:25
За спільну Європу
Ми звертаємося до європейських читачів в особливий момент. Сьогодні більше ніж колись раніше необхідна заява Європи про перспективи України. Виникла реальна надія на перемогу демократичних сил. Уряд намагається зберегти монополію влади, найжорстокішими методами розправляється з опозицією, обмежує свободу слова і незалежність ЗМІ...
14:58
Мороз уже обіцяє, які укази він скасує як майбутній президент України
Голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз має намір у випадку обрання на посаду президента передусім скасувати, як він сказав, "антиконституційні укази".
14:22
США продовжать санкції проти України
Україну в цьому звіті виділено в окрему позицію
13:47
ПРОДІ ПООБІЦЯВ, ЩО УКРАЇНА НІКОЛИ НЕ БУДЕ В ЄС
Що ж до України й Білорусі – то в них перспектив членства в ЄС нема, сказав президент Єврокомісії. Натомість він передбачив створення так званого "кола друзів" ЄС.