4 вересня 2000

Архів

Новини
21:43
Тепер народ знатиме все про своїх обранців
Сьогодні, коли більшість у парламенті набирає силу, а нова парламентська кампанія ось-ось розпочнеться, українці отримають можливість бути в курсі всіх подій, що відбуваються у законодавчому органі.
20:42
Оприлюднено результати третього етапу аудиту Нацбанку
Третій аудит операцій Національного банку України з валютними резервами за період з 31 січня по 30 вересня 1998 року, проведений компанією PricewaterhouseCoopers (PWC), не має ніяких додаткових важливих даних у порівнянні з першим і другим аудитами.
20:10
Конституційні війни. Епізод перший
Те, що так просто, вибачте за слово, імплементувати здобутки референдуму не вдасться, тепер зрозуміло навіть сліпому…
19:21
Війни карликових олігархів у регіональному вимірі
У Запоріжжі боротьба ведеться за контроль над рубильниками. У цьому полі зараз б'ються «Корт Холдинг» і «Бринкфорд», або, як стверджують фахівці - Григорій Суркіс і Володимир Горбулін.
17:59
Пустовойтенко втрачає очки
Колишній прем'єр Валерій Пустовойтенко може позбавитися останнього почесного місця в українській політиці. Перша інформація щодо зміни керівництва у Народно-демократичній партії, лідером якої формально все ще є Пустовойтенко, з'явилася у кінці серпня.
15:44
Союзник Волкова каже про скору відставку Тимошенко
Ставленик Олександра Волкова, віце-спікер Степан Гавриш, нарешті, пояснив тактику противників Тимошенко. З його слів стає зрозумілим, що ті, хто організовують «вал критики» на адресу віце-прем'єра, розраховують на її швидку відставку.
15:03
Репліка по темі.
Голова ДПА України обкрадає українських школярів?
Справа в тому, що під час одного з пасажів на тему приховування податків, Микола Янович обмовився про збиткі які нанесла державі діяльність екс-премєра Лазаренка. І тут розчулений ведучий з турботою в голосі запитав – "а скількі б на ці гроші можна було б виготовити підручників для школярів?".
14:17
7 днів президента Кучми
Швидше за все, саме так хотіли назвати свою програму автори аналітичного тижневика «7 днів», але, мабуть, виршили що це не зовсім етично. Тому, що авторам програми немає діла до ситуації в країні, до життя людей, до окремих політичних партій… Можна дуже довго рахувати, до чого їм немає діла.