5 липня 2000

Архів

Новини
21:13
Паперова боротьба з корупцією
Кабінет міністрів України продовжує паперові війни. Так, своєю останньою постановою уряд затвердив план заходів, направлених на боротьбу з корупцією на цей рік, сім місяців якого вже успішно сплинули.
21:11
Пусті крісла, бо нікому сісти
В уряді України, як і раніше, залишаються вакантними два місця, ще два - офіційно не зайняті. У середу президент звільнив Сергія Тігіпка, обраного депутатом, з посади міністра економіки. Тиждень тому звільнено міністра палива та енергетики Сергія Тулуба, який пішов за власним бажанням, бухнувши дверима на прощання.
21:07
Україна тупцює на місці в питанні боргів і спадщини СРСР
Україні все ж вдалося відстояти свою позицію з низки аспектів, пов'язаних з проблемою розподілу активів колишнього СРСР, але невирішених з різних причин питань залишається ще більше. Саме так можна підсумувати виступ міністра закордонних справ Бориса Тарасюка на парламентських слуханнях з цього питання.
21:05
Проблема газу: Росія демонструє зуби
Болюче питання газових стосунків Росія-Україна перейшло на новий рівень. Російська преса у середу рясніє матеріалами про Україну. Всі статті зводяться до того, що "лицемірні політичні обіцянки Україні тепер навряд чи допоможуть".