7 січня 2006

Архів

Публікації

Війна продовжується

У цьому документі міститься декілька достатньо очевидних "мін", які зруйнують україно-російський мир. Як тільки на календарі з’явиться дата 1 липня, Газпром знову зможе "прикрутити" Україні газ. Все виглядає так, ніби тиск з боку Росії – це кампанія по просуванню інтересів міжнародного криміналітету

Українсько-російські домовленості: хто зберіг обличчя?

Всі усвідомлювали: йдеться не про 50, 160 чи 230 доларів за тисячу кубів газу, а саме про повернення України в сферу російського впливу.Егоїстична Європа була готова підтримувати Україну лишень до певної межі. Обличчя наразі зберегли всі. Конфлікт законсервовано і перенесено в майбутнє.
Новини
16:04
В Європі вже запасаються газом
Єврокомісар з енергетики Андріс Шбалгс заявляє, що Євросоюз повинен мати двомісячний запас газу.
12:04
Литвин і Янукович колективно помолились
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин побажав співгромадянам на Різдво душевного спокою і рівноваги, а також "твердої надії, що має під собою переконання, що наступний рік буде кращим для всіх людей".
11:25
Ющенко розповів, як він відмовляв собі у російському теплі
Президент Віктор Ющенко заявляє про необґрунтованість критики газових домовленостей з Росією з боку різних політичних сил.
11:06
Після свят Єханурова допитають
У вівторок, 10 січня, Верховна Рада заслухає звіт уряду про співпрацю в газовій сфері і про забезпечення країни енергоносіями.
10:44
Газову угоду назвали Перл Харбором
Голова Індустріального Союзу Донбасу Сергій Тарута заявляє, що збільшення ціни на російський газ боляче вдарить по важкій промисловості України.
10:15
Янукович викликає Ющенка і Єханурова в парламент
Партія регіонів вимагає звіту уряду щодо газової проблеми у Верховній Раді у присутності президента Віктора Ющенка.