9 червня 2000

Архів

Новини
20:00
Білоруський прем'єр проігнорував зустріч з прем'єрами України та Молдови
Сталося неможливе. Улюбленця західних політиків та українських громадян проігнорували. Віктора Ющенка, якого годинами чекають журналісти, аудієнції якого днями очікують міністри, перевершили. Домовившись про переговори, білоруський прем'єр не приїхав зовсім.
19:35
Україна має голос в ООН
Україна знову отримала право голосу в Генеральній Асамблеї Організації Об'єднаних Націй. Для цього державі довелося погасити борг перед цією організацією в сумі $15,035 млн.
16:00
Національна рада сформована. Кожному олігарху по своїй людині...
Президент призначив свою частину Нацради з телебачення і радіомовлення. У вівторок він заявив про це, але не назвав прізвища своїх людей. Глава президентської адміністрації Володимир Литвин оприлюднив імена лише трьох. Трохи пізніше прес-служба повідомила ще одне ім'я.
15:10
Довибори стануть фатальними для місцевої влади, регіональних олігархів та політиків
Раціонально "скромні" довибори вказують на те, що партії бережуть сили виборчої машини для близьких дострокових виборів, вважає політолог Микола Томенко.
00:00
У найближчі два дні буде вирішено долю Інтернету в Україні
Переділ українського ринку Інтернету на користь держави назрівав давно, і, сам по собі, цей процес практично неминучий. Передумови для цього були і раніше, але особливих мотивів для того, щоб серйозні люди з великих державних кабінетів звернули увагу на Інтернет, поки не було.