9 грудня 2000

Архів

Новини
20:04
Волков: Мороз вбив себе сам
Олександр Волков обурюється через аудіопровокацію проти "батька". "Леонід Данилович на таке не здатний", - завіряє колишній радник Кучми, який знає відповіді на всі питання.
18:14
Прокуратурі правда не потрібна
"Я можу навести десятки зарубіжних інститутів, які підтвердять достовірність плівки. На заваді офіційного підтвердження автентичності записів стоїть одне – відсутність запиту структур, які ведуть карну справу". Трибуну Морозу надає російська преса.
17:15
Відкрите рослідування справи Гонгадзе буде найліпшим сигналом для Заходу - президент Freedom House
Президент Freedom House Андріан Каратницький вважає, що драматичний розвиток подій навколо зникнення репортера загрожує її президентові та підриває цілу корупційну систему країни.
14:55
Кучма покохав пресу. Через силу
"Гарант" дотримання демократичних норм української Конституції, який носить прізвище "Кучма", зізнався у власній некомпетентності. Він підписав указ про підтримку ЗМІ, які в демократичній країні "підтримки" не потребують.
13:32
Ющенко підставить плече Кучмі
Як завжди, трохи втомлений і засмучений, Віктор Ющенко за посередництвом "Нового каналу" поділився з народом здобутками на шляху реформ. Також прем'єр вперше висловив свою позицію щодо справи Гонгадзе.
12:54
В Раді Європи серйозно ставляться до скандалу в Україні
"У скандальній справі Кучма-Мороз-Гонгадзе зараз головне - це з’ясувати, чи автентичними є голоси на плівці, з якої випливає можлива причетність керівництва України до зникнення відомого журналіста," - каже Ганне Северінсен.
12:30
"Дзеркало тижня" про справу Гонгадзе
Юлія Мостова "Найстрашніша година в бою"
"Плівка, надана О.Морозом, - не монтаж. стверджують нідерландські експерти"
О.Мороз: "Карний кодекс першим порушив не я"
А також...