Луганська краса проти "Кольчуг" та Кучми

Середа, 26 червня 2002, 12:05
Поки Україна розбирається зі своїм іміджем на міжнародній арені, суттєво підмоченим політиками через скандали навколо "Кольчуг" та плівок Мельниченка, рятувати його мають прості люди. Симпатична 20-річна дівчина з Луганська - модель Анна FOX - представниця України в шоу Model Flat, яке крутить наймодніший канал у світі - Fashion TV. Вже понад місяць вона пребуває "за склом", мешкаючи з іншими моделями у вщент облаштованій відеокамерами квартирі в Мілані. За неї активно вболівають у Китаї, однак про пригоди українки нічого не знають на її батьківщині.

Головна мета забав типу "За склом" - піддивитися, підслухати за життям звичайних людей в екстримальних обставинах. У Model Flat шість красунь живуть в одній квартирі, для отримання призу переможиця мусить протриматися 10 тижнів. Що не так-то й легко, враховуючи те, що кожних два тижні дві моделі змінюються. Зрозуміло, "викидають" тих, хто найменше подобається публіці. Голосування відбувається на сайті www.FTV.com.

 
 
Українську представницю Анну FOX навряд можна назвати ідеальним екземпляром вітчизняної краси, "дефілює" вона трохи кострубато, руки-ноги на перший погляд видаються такими, ніби на шарнірах, до того ж англійську мову знає так собі, і робить багато помилок. Однак вона наша. І, до того ж, найвища серед моделей - зріст 179 см.

Отже, Анна FOX, день народження 16 березня 1982 року, Риби, за китайським гороскопом Собака, володіє українською, російською мовами, знає "погані слова бразильською" (так зазначено в анкеті про Анну), розуміє польську та словенську мови, трохи японську, вчить італійську.

Українська модель любить своїх маму, тата, всю сім'ю (в Анни три брати), собаку, захоплюється плаванням, горами та морем, малюванням, танцями, гімнастикою. Обожнює вечірки та розвагами. З їжі віддає перевагу суші, українській та російській кухні.

 
 
Анна працювала чотири роки моделлю у Токіо, трохи у Лондоні, і ось вже місяць живе у Мілані. Найкращі роботи: 2 шоу кампанії Commes des Garcons (2001), шоу GFF у Мілані, робота для видання Casa Vogue editorial (2001), кампанія Prada Sport та D&G.

Щоб було трохи веселіше жити у Model Flat, дівчата ведуть щоденник, куди записують хто події, хто переживання. Таким чином прості люди можуть отримати уявлення про нелегкий хліб працівниць модельного бізнесу.

Наша Анна FOX, наприклад, занотувала таке:

20 травня, 16:13:27: "Я встала о 7 ранку, помилася, пішла працювати до Avant Garde, журналу з Голландії. Після ланча змінила макіяж, бо працювала для іншого фотографа, і о 7 вечора поїхала додому".

21 травня, 16:13:53. "У мене були зйомки о 7 ранку. О 7:49 мене розбудив фотограф: "Де ти є?!" (у мене був шалений тиждень, доводилося спати по 3-4 години, зрозуміло, що я проспала). Я скочила з ліжка, за 5 хвилин зібралася і вже о 8:25 була на місці... Після зйомки для журналу AVANGARD о 8 вечора помічник фотографа, стиліст і я каталися на Порші зі швидкістю 240 км/год, слухали музику. Я таке дуже люблю!!! О 8:30 вечора я була вдома. О 1 годині ночі мій бойфренд з другом витягли мене на вечірку. Там ми з бойфрендом побилися, ми завжди сваримося і б'ємося (це ненормально), але потім вибачаємося і цілуємося. Дома я була о 3 годині ночі"...

    На сайті Model Flat є рубрика на зразок "Як стати моделлю", де викладені головні правила для початківців: не запізнюватися; приходити легко вдягнутою, без гриму, без зачіски, без манікюру; під час кастингу не курити, не істи і не пити; голосно не розмовляти, посміхатися; бути привітною.


27 травня, 16:19:46. "У мене були 3 кастінги, 1 для Guess. Потім я була на вечірці FTV в Old Fashion Cafe. Додому прийшла о 3 ночі".

Квартира з відеокамерами, де мешкають дівчата - простора. Три спальні, одна вітальня, де власне і відбуваються події, кухня, ванна і под. Як і годиться моделькам, їдять вони фрукти та овочі, якими забитий холодильник, потрохи попивають вино, пиво та мінеральну водичку.

Камери у квартирі, як і годиться "за склом", є всюди - у вітальні, на кухні, у спальні, у душі, в туалеті. Щоправда, режисери шоу воліють не демонструвати чарівні сіднички у клозеті, тому максимум еротики можна побачити у душовій та у спальні. Самі дівчата доста цнотливі і не розгулюють голяка по квартирі, розуміючи, що шоу дивляться їхні потенційні роботодавці, які оцінюють не тільки їхні довгі ноги та мейк-ап. До дівчат також приходять гості - від гримера та вчителя танців до президента Будинку Versace, які розважають нудьгуючих красунь.

 
 
Мешканки квартири живуть звичайним життям, їздять на роботу та зустрічаються з хлопцями. Однак є одна "залізна" вимога: з 7 до 10 вечора з понеділка по п'ятницю вони мусять бути у квартирі. У цей час записується власне програма, яку крутять о 11:30, 15:30 19:30 та 21:30 на Fashion TV.

Постає питання, заради чого вони там живуть? Приз для звичайного глядача більш ніж дивний - модель-переможниця стане… топ-моделью. Напевне, тільки тим, хто працює у цій модній сфері, відомо, чим відрізняється проста модель від топ-моделі. Адже резюме всіх дівчат рясніють більш ніж відомими місцями роботи. Порт-фоліо теж вражають.

 
 
На даний момент у квартирі живуть модель з Італії Анна М, Геріка з Бразилії, Адріана з Польщі, Джессіка з Англії, Яра з Ізраїлю та українка Анна FOX. Наша Ганнуся тримається у шоу з самого початку, демонструючи не надто високий, проте стабільний рейтинг популярності серед глядачів, з подружками не сваритися, сумирненько гризучи огірочка з якою-небудь травичкою, запиваючи це все соком.

Враховуючи високу місію, яка мимоволі звалилася на Анну - ламати негативні стереотипи про батьківщину - варто підтримати співвітчизницю. Адже ви тільки уявіть: українська модель виграє модне шоу Model Flat, і всі одразу кинуться інвестувати в український модельний бізнес гроші!

Проголосувати за Анну FOX ви зможете на сайті Model Flat, а піддивитися за нею у душі щодня о 19:30 на Fashion TV.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді