Інтер'єри фонда Кучми. Ексклюзивний фоторепортаж

П'ятниця, 24 червня 2005, 20:39
Леонід Кучма гордий приміщення свого фонду. Каже, що вони відновили все так, як було в першопочатковому вигляді. "Навіть купе зробили як було. Там така історія була: архітектор познайомився зі своєю дружиною у купе потягу і коли будував цей будинок відтворив на згадку те купе, де вони зустрілися", - розповідає Кучма.

Вітражі, оздоблення з грифончиками, квіткові орнаменти, мармур, тони, що дуже нагадують оздоблення будинку з химерами Городецького.

Облаштування нового фонду екс-президента Кучми нагадує той чіппіндейлівський стиль, який оточував його в адміністрації на Банковій.

 
 
Так виглядає хол другого поверху фонду "Україна".

 
 
А це верхня частина каміну з кімнати на першому поверсі, де Кучма приймає гостей

 
 
Сходи, що ведуть на другий поверх фонду. Вигляд згори

 
 
Майже чіппіндейлівський столик на другому поверсі, на якому охоронець не радить шукати вензелі майстра, але пропонує подивитися на подібні меблі в магазині "Каштан"

 
 
Перша кімната, яка знаходиться направо від центральних сходів, оздоблена двома вітражами. В ній проходять виставки, а сусідні двері з неї ведуть у буфет

 
 
Так виглядає приміщення фонду з двору. На протилежному боці фонтан і ще одна будівля фонду, де, здається, знаходиться технічний персонал. Справа - стіна, за якою ховається великий смітник. Зліва - дубові ворота.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді