НАПИШИ ПУТІНУ ПРО ГАЗОВИЙ ШАНТАЖ

Середа, 21 грудня 2005, 14:53

Газават, влаштований російською владою постреволюційній Україні, заслуговує на гідну відповідь. "Українська правда" закликає всіх громадян не стримувати емоцій, почуттів і лексичних зворотів, а писати прямо головному ідеологу війни – Володимиру Володимировичу Путіну.

План дій простий. Повідомити Путіну, що ти про нього думаєш, можна декількома способами.

Перший – поштою.

Адреса – всього три слова: Росія, Москва, Кремль.

Поштовий індекс – 103 132.

Кому: президентові Росії Володимиру Путіну.

Як запевнили працівники адміністрації президента РФ, за такою адресою кореспонденція знаходить свого героя. Коштує недорого – щоб з Києва надіслати листа в Росію, потрібно наклеїти марок на суму 1 гривня 52 копійки. Це наземним пересиланням. Або на 2 гривні 53 копійки – авіапоштою. Плюс вартість чистого конверта – 18-20 копійок.

Другий спосіб – Путіну можна надіслати телеграму.

На ту ж адресу – Росія, Москва, Кремль, індекс 103 132. Одне слово, якщо це проста телеграма, коштує близько 9 центів. Якщо телеграма термінова – то кожен новий епітет потягне на 18 центів.

Третій спосіб – найпростіший. Пишіть Путіну на електронну пошту, форма для відправлення знаходиться на сайті Кремля.

Ну і зовсім збочення – це телефонувати в адміністрацію президента Росії. Нам здалося, що найкраще це буде зробити, набравши приймальню керівника управління президента Російської Федерації по роботі зі зверненнями громадян.

Звати цю людину Миронов Михайло Олексійович. Телефон: + 8 10 7 095 206 46 36. Одна хвилина розмови з Росією в бізнес-час – 28 центів плюс 20% податку на додану вартість.

Відразу варто попередити, що тільки масове ополчення українців зробить їхній голос почутим. При цьому усі повинні пам'ятати – гроші, витрачені на марки, телеграми і телефонні переговори, будуть йти в бюджет України. Може, так ми наповнимо скарбницю на нові тарифи за російський газ?

Копії ваших листів можете надсилати на адресу "Української правди".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді