Чат з Тимошенко: Я навчилася вигризати горішки з цукерок "Рошен", а інше відправляти токсикологу

П'ятниця, 13 січня 2006, 13:00

ВІДПОВІДІ ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО ЧИТАЙТЕ ТУТ

У п’ятницю в "Українській правді" ставили рекорди: інтернет-конференція з Юлією Тимошенко тривала найдовше – чотири години сорок хвилин. І, відповідно, їй було надіслано максимальну кількість запитань – понад дві з половиною тисячі. На що вона встигла – відповіла.

Коли Тимошенко прибула до "Української правди", то не відразу змогла потрапити до офісу. Як тільки її "Мерседес" зупинився біля під'їзду, до неї підійшов один із кандидатів у депутати від БЮТ з букетом білих троянд. Вони обрамлювали єдину червону троянду, що, певно, мало символізувати виборчу символіку блоку.

За чоловіком підійшла молоденька дівчинка, яка також стояла під офісом з букетом. Як сказала сама Тимошенко, це її фанатка-школярка, що ходить на всі прес-конференції та телеефіри лідерки БЮТ і з якою вони подружилися.

Черговою перепоною на шляху Тимошенко стали журналісти "1+1", які ще кілька хвилин писали її коментар. Після цього лідер БЮТ нарешті потрапила до редакції.

Протягом інтернет-конференції Тимошенко з'їла півтори шоколадних цукерки та відмовилася від чаю. Коли чат перевалив через третю годину, почали телефонувати її помічники, повідомляючи про чергу відвідувачів, яка утворилася в її офісі. Однак Тимошенко дуже сподобалося спілкування через інтернет – вона зламала робочий графік і відмовилася говорити телефоном зі своєї приймальні. Так було зірвано три наради в штабі БЮТ, серед яких одна була присвячена регіональним спискам блоку, а інша – підготовці до зйомки документального фільму.

Ще Тимошенко, якщо порівнювати з іншими гостями чатів в "Українській правді", найуважніше вичитувала свої відповіді, постійно радячись з прес-секретарем.

ВІДПОВІДІ ТИМОШЕНКО ЧИТАЙТЕ ТУТ!

Фото Олександра Прокопенка та Ганни Андрієвської

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді