Кличку не сподобалася ідея "Нашої України" про дерибан

Четвер, 26 січня 2006, 19:17

Блок "ПОРА-ПРП" виступає проти розподілу посад у майбутньому уряді до парламентських виборів і виступає за публічність переговорів про співпрацю між політичними силами.

Про це йдеться у відозві ПОРИ-ПРП, розповсюдженій прес-службою Блоку у четвер у відповідь на пропозицію Блоку "Наша Україна" про підписання угоди про майбутню коаліцію в парламенті.

"Ми категорично проти того, щоб починати обговорення з "дерібану" портфелів і майбутньому уряді, включно з прем`єрським. У нас має бути не три чи скількись ще суб`єктів цієї угоди, а лише два – "помаранчеві", і народ", - йдеться у відозві.

Як сказано у повідомленні, ПОРА наполягає на тому, щоб її потенційний партнер "спочатку виразно й публічно сказав, чого він хоче" від партії, політики і українського народу "і, головне - що він може народу дати".

"Отже перший етап таких переговорів - відкритість і публічність. Після того, як перший етап отримає своє відзеркалення в прес-конференція, круглих столах, публікаціях, ми мусимо виробити спільний план дій", - заявляє ПОРА.

Партія також наголошує, що учасники угоди про коаліцію мають зобов'язатися не вступати в інші блоки "чи укладати якісь окремі сепеаратні угоди", як у центрі, так і на місцях.

ПОРА також заявляє, що їх "дивують" деякі заяви "Нашої України" та БЮТ щодо об’єднання "помаранчевої" команди.

"ПОРА-ПРП" хотіли б створити не інформаційний привід для заяв, в яких лише нереалістичні, а тому провокативні вимоги, метою яких є ескалація конфлікту, а не пошук розумних рішень, яких очікує український народ", - сказано у відозві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді